Background adbanner
calendar

Četvrtak 30. Novembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Skoro 30 godina na sceni: Glumica Nela Mihailović poznata svima, ali malo ko zna njeno pravo ime “Navijaš za MASAKR!” JK BRUTALNO O NATAŠI DNK: “Svinja ima više intelekta od tebe…” (FOTO/VIDEO) Matora javno URNISALA Anitu: “ONA JE KVARNA I NAMAZANA!” Brutalno je ponizila, pa spomenula i roditelje POKAZALA KOLIKO JOJ NEDOSTAJU: Anastasija pati za porodicom (FOTO) EKSKLUZIVNO! Miljan Vračević: „Matora i Anita su prevaranti, sve rade zbog para!“ (VIDEO) Predsednik Vučić tražio od veštačke inteligencije da mu pokaže Srbiju u savršenoj realnosti: Najbolje tek dolazi – “OVO PREMAŠUJE SVE GRANICE” (VIDEO) APOTEKARKA NA MERDEVINAMA ZALUDELA SRBIJU! A evo kako je NEKADA izgledala (FOTO / VIDEO) SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LEŠTANA: Džip sleteo sa puta, drugo vozilo uništeno (FOTO) Andreana Čekić otkriva: “Nije trebalo da se udam” Pevačica otvorila dušu o životnim preprekama EKSKLUZIVNO! Miljan Vračević: „SPASIO SAM ŽIVOT DARKU LAZIĆU, a nije me pozvao ni na svadbu! ON JE IZDAJICA!“ (VIDEO) Isplivala fotografija koja sve dokazuje: OVAKO FILIP CAR TRETIRA TRUDNU ALEKSANDRU! (FOTO) Drejk u novom spotu pokazao simbol dvoglavog orla, spomenuo i Prištinu (VIDEO) Andreana Čekić ZAPANJILA: „Selmi Bajrami ne treba da se zabrani ulazak u Srbiju!“ (VIDEO) “OSETILA SAM NJEGOVU SMRT, A POTOM JE PREMINUO!” Goca Dragišić progovorila o odnosu Filipa Cara i Aleksandre pa OTKRILA DA LI JE TRUDNOĆA LAŽNA – Vatreno krštenje, subota u 18 h HYPE TV PROGRAM ZA PETAK 01.DECEMBAR 2023. GODINE OVO JE NOVA DEVOJKA ANITINE LJUBAVNICE! Matea pronašla utehu u njenom zagrljaju: “Zaljubljena sam u tebe…” (FOTO)

VELIKA HAPŠENJA ZBOG ZVICEROVOG KOKAINA: “Pao” kavački klan u Hrvatskoj!

Objavio: RHT
26/07/2023 2:09 PM

U toku su hapšenja nekoliko osoba osumnjičenih da su iz Južne Amerike u Hrvatsku prenele stotine kilograma kokaina u vrednosti od najmanje 7 miliona evra.

Foto: Printscreen YouTube

Reč je o navodnim članovima dilerske grupe u okviru koje je u maju prošle godine došlo do međusobne malverzacije, odnosno jedan od članova grupe, 58-godišnji Makedonac, otuđio je više od 200 kilograma kokaina od ostalih partnera u trgovine kokainom, što je što je za ishod imalo obračun članova grupe, odnosno pokušajem otmice 58-godišnjeg radnika preduzeća.

Reč je o krađi kokaina 14. novembra prošle godine, a od navodno ukradenih 200 kilograma, policija je tokom druge polovine prošle godine pronašla oko 125 kilograma, a kokain je bio sakriven u buradima zakopanim na nekoliko lokacija u blizini Zagreba.

Sam 58-godišnji Makedonac, zajedno sa još nekoliko pomagača, uhapšen je u novembru prošle godine i određen mu je istražni pritvor, gde se i dalje nalazi.

Policija je, međutim, nakon njegovog hapšenja na više lokacija povezanih sa njim pronašla pomenuti kokain, koji je navodno ukrao od svojih partnera.

Foto: Printscreen YouTube

Najpre je krajem novembra u jednoj kući u Zagrebačkoj županiji pronađeno prvih 20 kilograma kokaina, a 27. decembra još 100 kilograma u buradima zakopanim na seoskim imanjima u okolini Zagreba i Jastrebarskog.

Inače, kako Jutarnji nezvanično saznaje, uhapšeno je više osoba sa područja Zagreba i Rijeke, ali prema informacijama kojima raspolaže Jutarnji list, osim ovih osoba, jedan od suvlasnika navedene droge bila je i opasna crnogorska grupa kavački klan, čiji je vođa Radoje Zvicer.

Međutim, hrvatska policija, za sada, formalno ne povezuje kavčane sa ovom akcijom, ali je juče i danas uhapsila samo nekoliko hrvatskih državljana na čelu sa 29-godišnjim Markom Đ. iz Rijeke.

Zvicerova poslednja poznata lokacija bila je u Ukrajini, gde je preživeo pokušaj atentata u maju 2020. Pretpostavlja se da se trenutno nalazi negde na teritoriji Južne Amerike.

Izvor: Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner