Background adbanner
calendar

Subota 15. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAMA PRED POČETAK EVROPSKOG PRVENSTVA Policija zatvorila fan zonu zbog sumnjivog predmeta “KAO DA JE POD NEKIM MAGIJAMA” Sita Ahmić otkrila stravične detalje drame sa Asminom: Evo šta se zapravo dešava iza kamera! NAPADNUTA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Nakon porođaja doživela ŠOK, hitno se oglasila, evo šta se desilo! DARA BUBAMARA JE NEKADA SASTAVLJALA KRAJ S KRAJEM! Pevačica danas živi na visokoj nozi, kupa se u parama DRAMA U HOTELU SRPSKE REPREZENTACIJE Trojica muškaraca upala, antiteroristička jedinica ih odmah uhapsila! MILJANA KULIĆ POD CRNOM MAGIJOM! Otkrila surovu istinu! Traži pomoć od Marije! IZNENAĐENJE U ODBRANI Piksi odabrao tajnog aduta protiv Engleza HYPE EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Bilal Brajlović se TAJNO OŽENIO! Evo ko je devojka kojoj je dao svoje prezime (FOTO) TRUDNICA ULAZI U RIJALITI!? Ništa je neće sprečiti da napravi haos u Beloj kući! DRAMA U EMISIJI! SRUŠILA SE USRED SNIMANJA! Potresna ispovest Dušice Grabović u “SHOWBLIZ”-u! “OTKRILI SU DA MI ĆERKA IMA AUTIZAM” Sita Ahmić s knedlom u grlu priznala: “Asminov otac je pisao da su mi deca mentalno retardirana” BAKA UZVRATIO UDARAC! Opšta pometnja, ne prestaje lom: “Šta njake ovaj Blamaž? Vučević: Ne smemo da zaboravimo heroje sa Košara zaslužne za osujećivanje NATO-a NOVI ESTRADNI RAT! VOJAŽ PONIZIO BAKU PRASETA! Nakon prozivki, javno mu se obratio:”Burazeru, to što je tebi propao biznis…” ”OSTAVILI SU ME KRVAVU U SNEGU” Dušica Grabović: Pola lica mi je bilo povređeno/SHOWBLIZ “JA BIH VOLELA DA JE IGRA” Sita raskrinkala sve o Anelinoj trudnoći, pa na kraju priznala “Znala sam prvi put kada je rekla…”

VEČERAS NAM STIŽE MLAD MESEC U BIKU! EVO NA KOGA ĆE I KAKO UTICATI!

Objavio: RHT
19/05/2023 5:36 PM

Mlad mesec u Biku je 19. maja u 16.53, a ovaj pozitivan aspekt dodatno će ojačati i prisutnost Jupitera u Biku i Plutona u Vodoliji. Doći će do promena na raznim nivoima, kako na globalnom planu, tako i na ličnom. Mesec u Biku daće dozu opreznosti i sabranosti, budite tolerantniji i umereni u svemu.

Foto: Pinterest

Konačno dobra energija! Konačno možemo da planiramo, kreiramo, da osetimo sebe i svoje želje. Kad kažem konačno mislim na divne ” znakove pored puta” koje ćemo prepoznati samo ako se otvorimo za ljubav!

19. maja 2023 imamo mlad Mesec u znaku Bika, a njegov vladar je Venera. Ona se nalazi u znaku Raka, koji je izvor ljubavi, nežnosti i radosti. Mlad Mesec je uvek početak, pokretanje nove životne energije. 

Mlad Mesec će se susresti sa Uranom u Biku koji daje potpuno oslobađanje svega onoga što nam je jako dugo želja. 

Na tom putovanja kroz znak Bika, Mesec će sresti i Jupiter u znaku Bika, koji otvara Božja vrata, ukazuje nam na lakoću postojanja. Zahvalnost kao najviši oblik naše duše itekako može da pokrene pozitivnu energiju. 

Foto: Pinterest

Mlad Mesec u znaku Bika ima susret i sa Severnim čvorom u ovom znaku, prepoznajemo svoju svrhu sadašnjeg trenutka. Naravno mlad Mesec će sresti i Sunce u znaku Bika i kreiramo svoju priču. 

BIK

Logično je da ćete se naći prvi na ovoj listi, jer je mesec u vašem znaku. Nedavno su vam se dogodile lepe stvari, imate samopouzdanja, te vam slede velike promene

Sada je pravo vreme da ostvarite sve ciljeve i planove i stavite sebe na prvo mesto. Iskoristite ovaj mladi mesec jer će vam pomoći da se osećate sigurno i zadovoljno.

VODOLIJA

Mladi mesec vam donosi novu energiju, pa nemojte da se čudite ako se budu dešavali neki novi počeci u vezi sa vašim domom. Ovo će biti period kada ćete se setiti da dom nije samo prostor, već izvor ljubavi i podrške.

Slede vam neki novi počeci, te uživajte u njima.

ŠKORPIJA

U ovom periodu vaš fokus je na romantičnim vezama i partnerstvu. Dajte sebi oduška i približite se pojedinim ljudima, jer ćete uživati i osetićete veliku radost.

LAV

Otvoriće vam se nova vrata kada je poslovni život u pitanju. Ali, budite otvoreni za nove ideje i prilike koje se pojave i ne sumnjajte, jer će vas vaša predanost i upornost sigurno dovesti do željenog cilja.

Uživajte u procesu rasta i razvoja i dopustite mladom mesecu da deluje.

Planete su tu da te upute. Da ti daju podstrek. Da te nauče da voleći život, svoje emocije, njegujući ljubav u sebi, biti u skladu sa sobom i svojim planovima i željama. Jer je sve u tebi!

Nije kriv mlad Mesec u znaku Bika ako se ništa ne pokrene jer nisi imala dovoljno snage da ujutro ustaneš raspoložena. Sama / sam sebi pomozi. Onda te i zvezde/ Univerzum/ Bog podržava.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner