Background adbanner
Background adbanner

Veče za pamćenje! Lukas oduševio publiku autobiografskom knjigom, a glasom ih sve raspametio! (FOTO/VIDEO)

Objavio: rht
22/06/2021 11:14 PM

Folk pevač Aca Lukas izdao je autobiografsku knjigu “Ovo sam ja”, a sada je tim povodom napravio i promociju na kojoj su se okupili njegovi prijatelji, saradnici, kolege, ali i književnici.

Aca Lukas-Hype tv

Naime, on je u njoj opisao detalje svog života, i otkrio sve pikanterije.

Foto:Hype tv

– Dosta je izašlo onog čega nema u knjizi, ali dobro. Ljudi koji su pročitali kažu da je bilo “bez komada”, već su pročitali bez pauze – rekao je Lukas, a potom otkrio koji deo mu je najemotivniji:

 Onaj deo o detinjstvu mu je najemotivniji. Ne bih zadržao ništa za sebe, ali onda bi knjiga imala 5000 stranica.

Mnoge javne ličnosti došle su da podrže Lukasa, a među njima su voditelj i književnik Vanja Bulić, pevačica Ivana Selakov, Mirjana Bobić Mojsilović, glumac Milutin Mima Karadžić, pevačica Kristina Kija Kockar, voditeljka Dragana Katić, Jelena Bačić Alimpić, Aco Pejović, Dragan Džajić, Tamara Nikolić, Tik Toker Milovan Stijović, Ruža Rupić, Irina Vukotić, Marija Egelja, Ivana Korab…

Knjiga nije jedino u čemu je publika večeras uživala, Aco se potrudio da ovo veče zaista bude posebno. 

Lukas ne bi bio Lukas kada ne bi atmosferu doveo do usijanja, a prisutni nisu štedeli dlanove. Lukas je najpre sam otpevao neke od najvećih hitova, a potom mu se na sceni pridružila koleginica Ivana Selakov koja je sa folkerom snimila jedan od najboljih dueta ikada “Daleko si”.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x