Background adbanner
Background adbanner

VEĆ OSVOJIO SRCA PUBLIKE Novi album Ace Lukasa obara sve rekorde slušanosti u Srbiji i regionu!

Objavio: RHT
28/03/2021 10:21 PM
Aca Lukas-Foto:Printscreen/instagram

Muzička zvezda Aca Lukas ozbiljno se nameračio da pomrsi sve konce na muzičkoj sceni! Njegov novi album, sasvim sigurno je već nakon puštanja u javnost postao lična karta mnogih muškaraca.

Album “Uspavanka za ozbiljne bebe” Ace Lukasa dostupan je na svim prodajnim mestima “City Recordsa”, na benzinskim stanicama, CD shopovima i preko svih digitalnih platformi.

Nakon izlaska albuma koji je najavljivao pravi bum, pesme beleže popularnost širom regiona što se može videti i na storiju  “City Recordsa” koji je objavljen na njihovom zvaničnom Instagram nalogu.

Aca Lukas-Foto:Printscreen/instagram story
HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

10 hours ago

Hype TV
Nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović, Isak odmara sa njima, priznao i kako je popularnost uticala na njega!#isakšabanović ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x