Background adbanner
calendar

Subota 2. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MUK U BELOJ KUĆI! Bračni par Erski privukao pažnju učesnika ”Elite”, Zola odmah pecnuo Aleksu: Ako se… (VIDEO) PRIJA SE OGLASILA NAKON INCIDENTA NA KONCERTU U ZAGREBU RHMZ IZDAO DVA NAJNOVIJA UPOZORENJA! Najjači udari se očekuju u ovim delovima Srbije IMA 140 KILOGRAMA, I TVRDI DA MOŽE DA OSVOJI BAŠ SVAKOG MUŠKARCA. Evo kako joj to polazi za rukom (FOTO) INCIDENT NA PRIJINOM KONCERTU! Dečko pao sa bine, hitno ga izveli, u pomoć pritekla i Aleksandra! HITNA DISKVALIFIKACIJA! Ova učesnica je MOMENTALNO proterana iz rijalitija! NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA! MREŽE SE USIJALE ZBOG ŽENE SA NAJVEĆIM JAGODICAMA NA SVETU (VIDEO) ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PREKINULA KONCERT PA SE OBRATILA NJEMU! VUČIĆ O SNIMKU MIKETIĆA: “Neko pozove drugare, šmrče kokain i sam se snima, i na kraju sam opet ja kriv!” “NEĆEŠ IZGRADITI SREĆU NA TUĐOJ NESREĆI!” Isprozivali Amidžićevu trudnu devojku (FOTO) POŽAR U ELITI! Nastala OPŠTA PANIKA, DOZIVAJU OBEZBEĐENJE! (VIDEO) Skandal u Holivudu! Margo Robi ne želi da snima nastavak filma “Barbi” Oglasio se bivši rijaliti učesnik PA OPLEO PO TEODORI BALZAK! NIJE JE ŠTEDEO! “Prva devojka mu se UDAVILA” Ovo su sve NESREĆNE LJUBAVI Nenada Aleksića Ša Marko Marković dao svoj sud! Evo šta ima da kaže o Aniti i Matori, i kako on gleda na JANJUŠEV LJUBAVNI TROUGAO! ZORICA HRABRA MLADA ŽENA U AMERICI RADILA 2 POSLA, PA OBJAVILA KOLIKO JE ZARADILA! Jedni se RASPAMETILI, a drugi kudili (VIDEO)

Vanjin otac me je molio da je vratim u takmicenje Zvezda Granda! Popović prvi put o skandalu, pretnjama i odlasku Marije Šerifović iz žirija (FOTO)

Objavio: RHT
25/03/2021 12:31 PM
Saša Popović-Foto:Printscreen

“Nemanju Stevanovića smo diskvalifilkovali i Milenu Ćeranić zbog rijalitija. Nemanju smo vratili, i Mileni su uvek otvorena vrata u Grandu. Marija je jednom sama diskvalifikovala jednog takmičara i to se nije digla prašina tada. Ovo je sad haos jer je devojčica od 18 godina”, ističe Popović.

Direktor “Granda” Saša Popović odlučio je da progovori o skandalu u Grandu kada je takmičarka Vanja Knežević diskvalifikovana.

 Za ovih 18 godina preživeli smo razne napade. Bilo je toliko muzičkih takmičenja, mi smo odoleli svemu tome, došli smo tu gde smo. U subotu smo imali najgledaniju emisiju u poslednjih nekoliko godina. Ono što je bitno da kažem, da smo za sve godine iznedrili toliko puno dece, imena i pevača i srećan sam što ta deca danas imaju svoje kuće, stanove, decu, porodice… Te 2014. godine pojavila se Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević, Stevan Anđelković. Pa posle Milica Todorović, Rada Manojlović, Dule Svilar, Dinča, Milan Stanković. Potom 2009. sve vrsni pevači, Darko Lazić, Jova Stevanović, Topalko, Jelena Kosotv, Aleksandra Bursać… Pa onda dalje Stefan Petrušić, Petar Mitić, Milica Pavlović, Nadica Ademov, Andreana Čekić, pa Prijovićka, Grujićka… Ne znam kako bi se radile muzičke emisije da nismo napravili toliko novih imena. Grand je iznedrio milion njih, održao popularnost mnogim pevačima –rekao je Popović na samom početku i dodao:

– Preko 100.000 kandidata. Da se ne lažemo, danas svi hoće da pevaju i starlete. Za sve ovo vreme imali smo preko 200 članova žirija, i pevači, glumci, tekstopisci, kompozitori. U jednom trenutku su bili u žiriju i Ceca Ražnatović i Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, zaista puno. Prošlo je sigurno preko 100 pevača. Ova šestorka sada je najbolji žiri i ljudi koji imaju kredibilitet – kaže Popović.

Popović je takođe progovorio o glasinama koje kažu da Marija Šerifović napušta žiri.

– Marija, ako ovo gledaš, nemoj molim te da napustiš takmičenje. Ma dajte, žiri ostaje takav kakav jeste. U sledećoj sezoni imamo sve novo – rekao je on.

Vanja Knežević-Foto:Printscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner