Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE

VALJALA SE PO PODU I UZNEMIRAVALA GOSTE HOTELA: Ava Karabatić zbog OVOGA može da ide u zatvor

Objavio: RHT
15/07/2022 12:01 PM

Starleta Ava Karabatić očito ne misli da stane sa svojim javnim ispadima, tako je u nalogu Prekršajnog suda pisalo da je Splićanka proglašena krivom jer je 29. decembra 2021. oko 21 sat u Splitu u hotelu u alkoholisanom stanju narušavala javni red i mir “na naročito drzak i nepristojan način iskazujući upornost u činjenju prekršaja”.

YOUTUBE

Ava Karabatić je navodno vikala i galamila te nerazgovetno pričala i valjala se po podu, čime je uznemirila goste i osoblje hotela, prenosi “24sata.hr”. Međutim, nakon policijskog postupanja nastavila je s remećenjem javnog reda i mira, zbog čega su je policijski priveli i odveli u stanicu.

Naime, Ava je dužna u roku od 30 dana od pravomoćnosti prekršajnog naloga platiti izrečenu novčanu kaznu. Ako u roku od 30 dana uplati dve trećine izrečene novčane kazne, smatraće se da je novčana kazna u celosti plaćena. Starleta je uz to dužna na ime troškova prekršajnog postupka plati iznos od oko 14 evra u roku od 30 dana po pravomoćnosti prekršajnog naloga, inače će se u protivnom isti naplatiti prisilno.

Podsetimo, Ava Karabatić je pre dva meseca osuđena na novčanu kaznu od oko 100 evra zbog remećenja javnog reda i mira. Konkretno, radi se o vici prema policajcima u pijanom stanju zbog koje je Opštinski prekršajni sud u Splitu izdao prekršajni nalog sa spomenutom kaznom.

Svojom vikom i galamom kod policajaca, ali i drugih stanara izazvala je osećaj nelagode, utvrdio je sud. Na kraju su policajci uhapsili Avu i odveli je u prostorije Druge policijske postaje gde je zadržana do 1.25 časova idućeg jutra. Upravo zato joj je kazna umanjena za oko 80 evra jer se računa da je bila uhapšena dva dana.

Pročitajte i: “UMRLA MI JE NA RUKAMA”: Dušica Grabović iznela tajne prošlosti

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner