Background adbanner
calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ILON MASK NA PUTU DA BUDE PRVI BILIONER NA SVETU “Bogatstvo mu raste” HYPE EKSKLUZIVNO OTKRIVA: “GUBI SVEST! Povrede LICA, grudnog koša, GLAVE!” Evo u kakvom je stanju Siniša Kulić primljen u BOLNICU – IZVEŠTAJ LEKARA specijaliste KBC Zemun! “U HYPE TV NEMA OVAKVIH “KETERINGA”! ZATO I JESTE DOBILA OTKAZ!” Saša Mirković svima stavio do znanja da su navike Dušice Jakovljević kod njega ZABRANJENE! PREMINUO ESTRADNI MENADŽER! Pevače zatekla vest o njegovom odlasku, a sa njim je najviše sarađivao! ZAČINI U KAFI koji će napraviti ČUDO za vaš METABOLIZAM! Za CIMET znate, ali za OVO NISTE ČULI! “PRESTIGLI SMO KONKURENCIJU!” Saša Mirković otkrio da je HYPE TV postao BREND I NAJVEĆA FABRIKA ZABAVE na Balkanu za SAMO 4 GODINE, a onda najavio MNOGA IZNENAĐENJA DA LI SE SEĆATE GASTOZZOVE MARIJE?! Bila je najveća ljubav rijaliti učesnika! Zbog nje je PLAKAO i otkrio da mu je to bio NAJBOLNIJI RASKID! (FOTO) OSMISLA SVOJU SAHRANU!? PLANIRA DA KUPI GROBNO MESTO! Voditeljka sve šokirala: “Familiji sam saopštila da želim…” KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PROGOVORIO O HONORARU! Prekršio ugovor, pa otkrio strogo čuvanu tajnu! Spremaju mu se sankcije?! ON JE NAJPLAĆENIJI RIJALITI IGRAČ IKADA?! GUMENI KATETER POVEZAN NA GRLO: Siniša Kulić nakon operacije sa OTVORENOM RANOM – nosi APARAT sa ovom SVRHOM “Sva deca su sa BLAŽOM KLINIČKOM SLIKOM!” Doktor iz Novog Pazara o OBOLJENJU koje je najviše zahvatilo ovaj grad! STEFAN KARIĆ NE ŽELI OVO DA RADI SA OSTALIM CIMERIMA?! Otkriveni skandalozni detalji ugovora! Ovo su njegovi posebni uslovi!? Pevačica bila u vezi sa BOROM SANTANOM, A ZAPLAKALA JE NA POMEN BIVŠE DEVOJKE! Kontroverze tu NE PRESTAJU! ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! Evo gde se tlo treslo! OTKRIVENO KADA SE STEFAN KARIĆ VRAĆA U RIJALITI! Osman se oglasio, pa otkrio zdravstveno stanje sina! Naglo mu pozlilo, nije mogao da izdrži! “KAČAVENDA I ANĐELA ĆE BITI NAJBOLJE PRIJATELJICE!” Ana Ćurčić bez dlake na jeziku rekla šta misli o njih dve, pa otkrila ovo! EKSKLUZIVNO!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BAHATI vozač BMW-a nakon GAŽENJA dao gas! U javnost pušten SNIMAK koji je zgrozio sve!

Objavio: RHT
09/09/2024 6:28 PM

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Jeziv snimak kruži društvenim mrežama, a popularna stranica moj_beo_grad_objavila je video bahatog vozača u Sopotu.

Naime, na snimku je prikazan trenutak kada osoba koja upravlja vozilom marke BMW, gazi jadnu životinju i daje gas.

Foto: Instagram printscreen/moj beograd
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BAHATI vozač BMW-a nakon GAŽENJA dao gas! U javnost pušten SNIMAK koji je zgrozio sve!
Foto: Instagram printscreen/moj beograd

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

U pitanju je pas lutalica, a vozilo nakon što je pregazilo kucu, nije se ni zaustavilo.

Ovaj snimak izazvao je gnev korisnika ove platforme, pa su uslediti brutalni komentari.

Podsetimo, nedavno je na ovoj stranici objavljeno nekoliko sličnih videa, koji pokazuju nemar za životinje kao živa bića.

Foto: Instagram printscreen/moj beograd

DETE GAZI MAČE:

Pre samo nekoliko dana, objavljen je snimak sa sigurnosne kamere, dečaka kako, misleći da ga niko ne vidi gazi i maltretira malo mače na nasuroviji mogući način ga lišavajući života, kako su napisali na ovoj stranici.

A samo par dana pre je devojka usnimljena kako gazi jadnu životinju, koju je vozilom vukla sa sobom, a urlici nisu doprineli da se ona zaustavi.

I na ovom, kao ni na jednom snimku, niko nije pružio pomoć životinjama, ni oni koji su snimali, a ni oni koji su se našli na licu mesta.

IDE ZIMA, POMOZITE PSIMA NA ULICI!

Dok zvanična statistika o broju napuštenih pasa na ulicama Srbije ne postoji, direktor Veterine Beograd Budimir Grubić kaže da je u prethodnih šest, sedam godina na teritoriji glavnog grada sterilisano više od 45.000.

Neodgovorno vlasništvo predstavlja glavni problem što mnogu psi i dalje živi na ulicama gradova, smatra Grubić.

„Hladni dani su period kada je dobrota mnogih na iskušenju”, kaže on za BBC na srpskom.

Savetuje, da životinje, ukoliko postoji mogućnost, pustite u ulaz ili neku topliju prostoriju da se zgreju posebno kada se temperature spuste do minus pet.

Aktivisti idu i korak dalje.

„Možete da im napravite i kućice u koje mogu da se sklone i ugreju”, savetuju iz Bete.

Međutim, ta vrsta „idilične priče” može da funkcioniše samo ako postoji komšijska sloga, kaže Milica Ranković iz udruženja za zaštitu životinja Feniks.

Prema Gradskom pravilniku psi i mačke mogu da se drže u stanu, dvorištu stambene zgrade i porodične kuće, ali ne i u kućicama koje se nalaze na javnim površinama.

„Oni koji žele mogu ponovo da je postave, kada je inspekcija skloni”, dodaje Ranković.

Iz odeljenja komunalne inspekcije Gradske opštine Novi Beograd kažu da postavljenje kućica na javne površine nije dozvoljeno i da su ih po prijavama ranije sklanjali, jer su ružile javni prostor.

Zato se treba potruditi da ta kućica ne bude na prolazu ljudima i da bude „lepa na oko”, kako bi kod ljudi izazvala pozitivne reakcije, savetuje Aleksandar Gavrić iz Animal Rescue Srbija (ARS).

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/N.A/M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner