Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Užas na Karaburmi!

Objavio: RHT
19/01/2023 5:40 PM

Kako se nezvanično saznaje, sinoć oko 20.40 sati u Dečju bolnicu dr Olga Dedijer doneta je beba koja nije davala znake života.

Foto: Printscreen

– Bebu su u dečijim kolicima doneli roditelji. Koliko sam mogao da razumem oni su rekli da je dete odjednom prestalo da diše – priča izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

-“Rekli su da je dete bilo veselo i da se igralo, ali da je u jednom trenutku zaspalo i da se više nije probudilo. Lekari su obavestili policiju koja je ubrzo stigla. Ne znam šta se dalje dešavalo”.

izvor: Srbija danas

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner