Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

UROŠEVAC: Ubijen muškarac, mediji javljaju da je bio pripadnik tzv. OVK!

Objavio: RHT
24/01/2023 1:51 PM

Kosovska policija saopštila je da se u Starom Kačaniku dogodilo ubistvo kada su nepoznate osobe ispalile više hitaca na vozilo kojim je upravljao 48-godišnji N. C.

Youtube printscreen

Prištinski mediji danas saznaju da je žrtva Nusret Cena, bivši pripadnik tzv. OVK, osumnjičen za trostruko ubistvo u Kačaniku krajem septembra 2007. godine.

Kako je saopštila Kosovska policija, beživotno telo pronađeno je na putu Kačanik-Uroševac, bez znakova života, a nedaleko odatle pronađeno je i jedno zapaljeno vozilo.

Prema prvim informacijama sa uviđaja, sumnja se da su nepoznate osobe pucale na vozilo kojim je upravljao ubijeni i zatim napustile lice mesta u nepoznatom pravcu.

„Nedaleko od mesta događaja, u selu Sopotnica kod Kačanika, pronađeno je još jedno putničko vozilo zahvaćeno plamenom, i postoji sumnja da su osumnjičeni, nakon izvršenja ubistva, zapalili vozilo i pobegli… Telo stradalog N. C u starosti 48 godina upućeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini. Timovi regionalne policije u Uroševcu iz različitih sektora neprestano rade na prikupljanju informacija na terenu kako bi se slučaj razjasnio što je pre moguće”, navodi se u izveštaju policije, javlja Srpska informativna agencija SIA.

Mediji prenose da se radi o Ceni, bivšem pripadniku „OVK”, koji je bio osumnjičen za trostruko ubistvo u Kačaniku koje je počinjeno krajem septembra 2007. godine.

Okružni sud ga je proglasio nevinim, a njegovo ime se ponovo pominjalo u vezi eksplozije u baru „Sekiraća” u Prištini, za šta je, takođe, oslobođen krivice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner