Background adbanner
calendar

Subota 14. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DO KRAJA DANA NAM SLEDE PLJUSKOVI I JAK VETAR! Hitno upozorenje RHMZ: Tokom noći će biti haos, Beograd takođe na udaru! NADLEŽNI ORGANI REAGOVALI ZBOG NASILJA NA PINKU! Jelena Ilić je PRIJAVLJENA POLICIJI za napad na Ivana Marinkovića na NACIONALNOJ TELEVIZIJI EVO ŠTA JE NAJVEĆA GREŠKA KOD MLADIH! Marko Nikolić u “Sada i ovde” kod Snežane Dakić dao savete zlata vredne! “GDE JE MILJANA?” KULIĆEVA ZAPREPASTILA GLEDAOCE! Procurila scena koja je zgadila sve, javnost u šoku! (FOTO) OVO JE MANEKENKA KOJA JE PROMENILA VERU ZBOG BIVŠEG IGRAČA REALA: Njega se navodno odrekao OTAC i brutalno ga isprozivao “KO JE OVAJ PINOKIO?” Maja Marinković UZVRATILA PALJBU Mari Carici nakon što je prokomentarisala njenu GUZU DRAMA PRE SMRTI KRALJICE ELIZABETE! Evo kako je urnisala Megan Markl, ovo joj nikada neće oprostiti! HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU, 15. SEPTEMBAR! Ekskluzivno “Male stvari” i “Chit Chat” PONOVO UHVAĆENA U LAŽI? Anđela se žalila da ju je Zvezdan PROGONIO I PRATIO, a ona ga sve vreme zvala! Isplivali ŠOK DOKAZI (FOTO) SAVETI BABA VANGE ZA NOVAC I SREĆU! Evo šta treba da uradite UNIŠTENO MU LICE, JEZIVE SCENE! Ivan Marinković van sebe nakon Jeleninog napada, kamere snimile pravu sliku! (FOTO) TUŽNE VESTI! Umrla Vera Kunderova, udovica Milana Kundere OVU IKONU SVAKA SRPSKA KUĆA TREBA DA IMA Ako ste besni i ako vam nešto fali – samo je pogledajte: Tvrdi otac Predrag “NEĆE JOŠ DUGO ŽIVETI” Stravična istina o zdravlju Kejt Midlton i Čarsla, u palati niko ne sme da pisne, spremni na najgore! POBEDILA JE U RIJALITIJU, IMALA ODNOSE PRED KAMERAMA, A ONDA ODJEDNOM NESTALA! Evo kako danas izgleda Ružica Veljković TRUDNA MILICA SE GUŠI U SUZAMA! Raskrinkala Terzu i slomila se na komade u emisiji, potpuno van sebe

UROŠ PONOVO TOTALNO OCRNIO ANELI ZBOG NJEGA! Evo koliko je bio besan, tvrdi da sa Ahmićkom više neće da se miri!

Objavio: RHT
14/09/2024 12:12 PM

UROŠ PONOVO TOTALNO OCRNIO ANELI ZBOG NJEGA! Evo koliko je bio besan, tvrdi da sa Ahmićkom više neće da se miri!

Antonio Ahel/ATAImages

Učesnici rijalitija Aneli Ahmić i njen dobar prijatelj Uroš Stanić već neko vreme su na ratnoj nozi jer se on naljutio što mu nije rekla da joj se dopada Mateja Matijević, s kojim se zbližava.

– Svi znaju koliko sam podržavao Aneli i Janjuša i kako se to završilo. Nisam znao da Aneli ima neke simpatije prema Mateji, bio sam u šoku na žurki kad sam sve ono video.

– Rekao sam da treba da ide postepeno, da treba prvo da porazgovaraju. Ona me je odje*ala, njihova hipotetička veza je smešna. Izgledaju kao mama i sin. Kukala je za Janjušem, a sad odjednom Mateja. Stavljam tačku na taj odnos, odvajam krevete. On je meni Anđelo sa Alieekspresa – rekao je Uroš.

– Ali kakav uticaj to ima na vaše prijateljstvo – pitao je novinar.

– Izbegava me, kulira me – odgovorio je Uroš.

UROŠ PONOVO TOTALNO OCRNIO ANELI ZBOG NJEGA! Evo koliko je bio besan, tvrdi da sa Ahmićkom više neće da se miri!

– Toliko si napljuvao Aneli i shvatio da ti nije prijatelj – rekao je novinar.

– Napolju smo bili u super odnosima, upoznao sam njenu porodicu i ona moju. Ovde se udaljava, mislio sam da je čudnjikava jer joj fali Janjuš. Sad više nije ni to jer se muva sa Matejom, sad me je otpisala. Nema gram empatije, ne oseća potrebu ni da razgovara. Samo sam hteo da je posavetujem da ne brza. Bilo mi je šokantno što se muvala i sa Gastozom. Umesto da lepo porazgovaramo, njoj nije ni stalo. Krivo mi je, zgotivila je i moja mama. Zna sve moje teške situacije – rekao je Stanić.

– Hvalio me je, govorio da sam bombona spoj sa Anđelom – ubacio se Mateja.

– Ne želim da učestvujem u podržavanju ove veze, ako je Aneli srećna, neka bude – kazao je Uroš.

– Da li hoćeš da ti Mateja bude novi tata – upitao je voditelj.

– To me je i Aneli pijana pitala na žurci, zgrozila me je. Ne jurim očeve, mi smo bili spontana porodica. Janjuš je jedan kakav god da je – rekao je Stanić.

– Ja se njemu nisam ni obratio – dodao je Mateja.

– Rekla sam mu da ne možemo non-stop da se družimo i da mi se ne petlja u druga prijateljstva. Za sve sam ga opomenula, čak nisam htela ni da zajedno spavamo u krevetu – rekla je Aneli.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner