Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SPREMITE SE ZA VREMENSKI SUNOVRAT! Danas prava letnja temperatura od 32 stepena, a u nedelju nas očekuje zahlađenje i olujni udari! HAOS NA MREŽAMA TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG NASILJA! Sramno ponašanje učesnika rijalitija! Mateja Matijević napao i davio Aneli Ahmić pred kamerama! “ZA 500 EVRA ME JAŠETE” Uroš Stanić lomi i razbija po rijalitiju, otkrio TAJNE DETALJE IZ UGOVORA: “Izvedite me odavde” “NIJE BITNO DA LI SE MENI SVIĐA TO ŠTO MI ĆERKA RADI” Melina otkrila šok istinu o ćerki Đini, nije mogla više da ćuti HITNO OPERISAN VODITELJ! Zračenja i hemioterapije su došli na naplatu, zbog čega je morao da se povuče sa malih ekrana Dnevni horoskop za petak, 27. septembar: Kod Bika je napeto u ljubavi, Vodolija ima problem sa kolegom, a jednom znaku stiže novac! MONSTRUM IZ DUBONE SE “VADI” NA STEROIDE? Danas je održano suđenje Urošu Blažiću – Odbrana ŠOKIRALA izlaganjem RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV RAZVODE SE PRINC HARI I MEGAN MARKL?! Nova drama potresa kraljevski dvor! Strasti se ne stišavaju! “ĐEKSON I JA NE MOŽEMO DA SE RASTAVIMO” Sara Reljić šokirala priznanjima: “Muvao me je Darin bivši” “NISAM IZGUBILA DETE!” Velika ispovest Gabrijele Pejčev posle medijske ilegale: “To me je najviše povredilo!” Pevačica otvorila dušu! “NISAM MOGLA DA VERUJEM” Marija Mikić otkrila pravu istinu za Hype TV o sukobu njenog muža sa obezbeđenjem na koncertu Tee Tairović “Pratim ĆERKU NA KAMERAMA kada je OSTAVIM NA ČUVANJE!” Vlasnica hita “Cakum pakum” o NASLEDNICI (VIDEO) “NE ČUJEM OD GLASNE MUZIKE” Haris Džinović šokirao sve odgovorom na pitanje o Melini, pa otkrio da ne zna gde mu je ćerka! EKSKLUZVNO SLOBA RADANOVIĆ EMOTIVNIM REČIMA OBJASNIO SINU OVO! Pevač podelio trenutke sa sinom koji se pamte za ceo život! (FOTO) BOGDAN UHVAĆEN BEZ TRUDNE JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Srejović javno obelodanio celu istinu, evo gde se nalazi! (FOTO)

HAOS U SPECIJALNOM SUDU! Članovi Blažićeve porodice ne žele da svedoče na suđenju, zbog čega im sledi novčana kazna

Objavio: RHT
26/09/2024 12:37 PM

HAOS U SPECIJALNOM SUDU! Članovi Blažićeve porodice ne žele da svedoče

U Specijalnom sudu u Beogradu u današnjem nastavku suđenja Urošu Blažiću za ubistvo devet i ranjavanje 12 ljudi, njegov branilac je dostavio izjave članova porodice okrivljenog. Oni su odlučili da koriste svoje zakonsko pravo da ne svedoče.

Uroš Blažić Foto ATA images

Foto ATA images

Branilac Blažića je sudu dostavio izjave overene kod notara u kojima članovi porodice navode da koriste svoje zakonsko pravo jer su u rodbinskom odnosu sa okrivljenim, da ne svedoči. Postupajući tužilac je sudu poredložio da ih novčano kazni i pozove na sledeće suđenje, sa čim su se složili i punomoćnici oštećenih.   

HAOS U SPECIJALNOM SUDU!

Tužilac je naveo da na taj način članovi porodice Blažić pokazuju nepoštovanje svih u sudnici, a pogotovo oštećenih. Suđenje se nastavlja iskazom oštećenog Nemanje Ilića.

Nemanja Ilić, jedan od mladića ranjenih u Malom Orašju, u masakru prošle godine danas je u nastavku suđenja istakao da je njegov najjači strah šta će biti za 20 godina. Aludirajuću na godinu kada bi Blažić u slučaju maksimalne zatvorske kazne izašao iz zatvora.

foto: R.Z./ATAImages

Na pitanje punomoćnika čega se najviše plaši, Ilić je rekao da se plaši šta će biti za 20 godina. Jer s obzirom da Blažić u trenutku zločina nije imao navršenu 21 godinu. Pa njemu po Zakonu sud može da izrekne maksimalnu kaznu zatvora od 20 godina. Ilić je najpre detaljno ispričao kako se tog 4. maja prošle godine sa prijateljima sastao u dvorištu škole u Malom Orašju. Gde su sedeli okupljeni oko vatre. U jednom trenutku je čuo pucnjavu i najpre pomislio da su petarde. Međutim ubrzo je shvatio da neko puca po njima i pokušao da ustane, ali je pao.

Odgovarajući na pitanja punomoćnika oštećenih Ilić je rekao da i dalje trpi jake bolove zbog povreda koje je zadobio tad. Kao i da ne može da sedi već samo da stoji ili leži, a u sudnicu je danas došao sa štakama.

Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić su sprovedeni iz pritvora Specijalnog suda. Koji su tamo od hapšenja 4. maja prošle godine. Viši sud u Smederevu koji vodi ovo suđenje, iz bezbednosnih razloga zaseda u zgradi Specijalnog suda u Beogradu.

Hypetv.rs/tanjug/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner