Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

URNISANA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Skandalozni snimak iz rijalitija (VIDEO)

Objavio: RHT
27/01/2023 6:30 PM

Anđela Đuričić, učesnica 5. i 6. sezone rijalitija Zadruga, prošle godine je bila u vezi sa Matijom Matijevićem, a ove sa Zvezdanom Jovanovićem, učesnikom koji je zauzet ušao u Pinkovo takmičenje.

Foto: Printscreen PINK

Pred kamerama je ostavio partnerku od 15 godina Anu, koja će se večeras useliti na imanje, a nedavno i “zatresao čaršave” sa Anđelom. Mlada učesnica je sada “glavna na društvenim mrežama”, gde je gledaoci rijalitija, koji pamte njene izjave od prošle sezone “da nikada ne bi vodila ljubav pred kamerama” citiraju svakodnevno i objavljuju snimke ispod prekrivača, ali nijedan od ovih klipova nije izazvao toliku buru koliko jedan iz garderobera.

Na njemu Anđela, obučena u kratku pidžamu skida donji deo, pokazuje zadnjicu u tangama, navodno zaboravljajući da je kamere snimaju, a onda je okreće ga ogledalu, gleda izbliza i čak povlači traku… “Sad je oprala sve jahačice u Zadruzi”, glasio je prvi u moru negativnih komentara na njen račun. “Šta će biti s njom kad izađe”, “Da li shvata koliko je jadna”… komentari se i dalje nižu.

Anđela Đuričić, učesnica popularnog rijalitija “Zadruga”, postala je hit na društvenim mrežama nakon što je snimak njenog garderobera objavljen na internetu.

Na snimku se vidi kako Anđela, obučena u kratku pidžamu, skida donji deo, pokazuje zadnjicu u tangama, navodno zaboravljajući da je kamere snimaju, a onda se okreće ogledalu, gleda izbliza i čak povlači traku. Ovaj snimak izazvao je brojne negativne komentare i pitanja o tome šta će se desiti sa Anđelom kada izađe iz rijalitija.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner