Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Urnebesno: “Bez pardona sa Žaklinom”!

Objavio: RHT
15/05/2021 12:00 PM

Ne propustite nezaboravnu zabavu o puno smeha u novoj emisiji “Bez pardona sa Žaklinom”, a koja se emituje na najgledanijoj kablovskoj televiziji HYPE, svake subote od 18 sati.

Glumac Stefan Usiljanin i popularna pevačica Tijana Dapčević spremili su vam nezaboravan show.

Komentari

  1. Na kojoj kablovskoj se prikazuje i da li ima online?
    Telekom ili Moja Supernova, a ako nemate nijednu od ove dve kablovske televizije onda posetite naš Youtube kanal, hype tv.

    Srdačan pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133