Background adbanner
calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Marko Bulat PROGOVORIO O PRVOJ ŽENI! “Mislim da sam bio kratak i jasan!” Pevaču zasmetalo pitanje! “ANĐELO JE ZALJUBLJEN U MATORU!” Šokantne tvrdnje iz spoljnog sveta, PROCURILA NJEGOVA MRAČNA TAJNA! MARIJI KULIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE! Rezultati nisu dobri, evo šta je dovelo do pogoršanja! “NUDILI SU MI TROJKU!” Marko Bulat šokirao priznanjem! “Nisam ja drvoseča!” “NORA DOZIVA TATU SVAKI DAN!” Srcecepajući detalji! Asmin nema pojma: “Pita za njega, nedostaje joj!” DEVICA VOLI ŠOK IZNENAĐENJA, VAGA LEP VEŠ, LAV JE BOG S*KSA, A EVO KAKO DA DOVEDETE DO LUDILA U KREVETU SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK SKANDALČINA! Lepi Mića uhvaćen “U ZANOSU” sa mlađom učesnicom? Fotka šokirala javnost! Evo šta rade krišom! ŠOK FOTKA STANIJE DOBROJEVIĆ! Evo kako je izgledala PRE OPERACIJA i šta je sve promenila, niko je ne bi prepoznao! SUBOTIĆKA OŠTRO O RIJALITIJU! Okrenula novi list: Tamo je najveći šljam, ja tamo nisam pripadala! ANELI URLA NA JANJUŠA! Nasrnula na njega, pljušte psovke i uvrede, obezbeđenje u pripravnosti! Mama Džehva OPLELA! ,,Anđelo ne može da preboli Teodorin uspeh!“ ANELI VIDELA ASMINOV INTIMNI SNIMAK! Jedna stvar ju je ODALA, izlanula se i priznala šok detalje! STRAVIČNO PRIZNANJE IVANA MARINKOVIĆA! Jecao dok je govorio: “Mogao sam UBIJEM NEKOGA” Učesnici zanemeli! “Anđelo voli muškarce?!” Ekskluzivno! Maca razvezala jezik o Rankoviću! (VIDEO) MATORA GRCA U SUZAMA! Slomila se zbog voditelja, ne može da dođe sebi! SKINULA SE DEVOJKA MIME KARADŽIĆA! Pokazala bujno poprsje i hot telo, 42 godine mlađa od glumca! (FOTO)

“URAGANKE” PRIZNALE!: Avanture sa frajerima nisu za nas!

Objavio: RHT
13/04/2021 12:00 PM

Sanja VučićKsenija Knežević i Ivana Nikolić, članice grupe „Harikejn“, ovih dana vredno se pripremaju za nastup na Evroviziji, koja će se održati od 18. do 22. maja u Holandiji!

Iako je do tada ostalo nešto više od mesec dana, seksi „uraganke“ ne kriju da zbog svakodnevnih proba i priprema nemaju vremena da se posvete sebi, a kamoli privatnom životu i muškarcima.
Za razliku od Ksenije, koja je u dugoj i stabilnoj vezi, Sanja i Ivana su priznale da uživaju u samoći i da ih nove veze trenutno ne zanimaju.

Hurricane-Foto:Printscreen

– Mi smo samo za dugoročne ljubavi, zato i čekamo, zbog toga i jesmo trenutno same, prosto čekamo pravu ljubav, princa na belom konju, koji će biti lep, duhovit, šarmantan, zanimljiv zgodan i sve! Avantura – pa pa! Nismo mi za to – kažu uglas Sanja i Ivana, dok je Ksenija otkrila da svog dugogodišnjeg dečka ne bi menjala ni za šta na svetu.

Hurricane-Foto:Printscreen

– Ima dosta prednosti kada si u dugoj i stabilnoj vezi. Uvek te neko vozi, osećaš se sigurno, ušuškan si. Volim mog dečka i on voli mene, prosto je lepo – kaže Ksenija.

Idol nam je Ruslana!

Hurricane-Foto:Printscreen

Članice grupe „Harikejn“ ne kriju da obožavaju Ukrajinku Ruslanu, koja je 2004. s pesmom „Wild Dance“ odnela pobedu na „Evroviziji“.
– Oduvek smo htele da budemo Ruslana! „Wild Dance“ nam je omiljena zajednička pesma – rekle su seksi „uraganke“.

S druge strane, Sanja i Ivana su nedavno izašle iz dugih veza i sada, kako kažu, polako otkrivaju prednosti singl statusa.

– Najveća prednost je sloboda! Osim toga, imaš vremena da se posvetiš sebi, ne moraš nikome non-stop da se javljaš na telefon, ne moraš da objašnjavaš višečasovna snimanja, niko ti ne nedostaje – kaže Ivana, sa kojom se složila i Sanja.

– Kada si sam a uspešan, postoje samo prednosti – rekla je Sanja i otkrila da li joj nedostaje bivši dečko i nekadašnji zadrugar Nikola Đorđević.

– Ne, savršeno mi je ovako. Znate svi ko je bio moj muškarac, mislim neću ništa da kažem – kaže Sanja, dok je Ivana otkrila da li se ikada kajala zbog neke bivše veze.

 Ne, jer su ti muškarci bili moj izbor u tom trenutku. Drugim rečima, oni su više lekcija nego greška – poručila je zgodna Ivana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner