Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

“URADITE TO, TREBA VAM 20 MINUTA” Nikola Rokvić apelovao na sve građane, pa ih zamolio da učine humano delo

Objavio: RHT
13/05/2023 2:00 PM

Poznati pevač Nikola Rokvić istakao se svojom humanitarnom gestom povodom Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi. On je simbolično obeležio ovaj dan učešćem u akciji davanja krvi, istovremeno upućujući snažnu poruku svojoj publici.

Foto: Printscreen/Instagram

Nikola je putem svog Instagram profila podelio svoje iskustvo i pozvao svoje pratioce da se pridruže ovoj plemenitoj akciji. U svojoj poruci, pevač je naglasio značaj davanja krvi i istakao da ova jednostavna gesta može spasiti nečiji život, ali i imati pozitivan uticaj na samog davaoca.

“Davanjem krvi spasavamo nečiji život i obnavljamo svoj organizam. Svi su u dobitku. Dajte krv, bukvalno za 20 minuta sve bude gotovo”, napisao je Nikola Rokvić na svom Instagram profilu.

Ova gesta pevača pokazuje njegovu svest o društvenoj odgovornosti i brizi za druge. Njegova poruka inspiriše ljude da se uključe u humanitarne akcije i da pomognu onima kojima je potrebna podrška i pomoć.

Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi ima za cilj da skrene pažnju na važnost redovnog davanja krvi i da podstakne ljude da se pridruže ovom humanom činu. Nikola Rokvić svojim primerom pokazuje da svako od nas može doprineti zajednici na svoj način i da čak i mali gestovi mogu imati veliki značaj.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner