Background adbanner
calendar

Četvrtak 29. Feburar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Rasta uzeo ćerku, Ana mu preti hapšenjem! FRKA ZA STARATELJSTVO! Ivan Marinković uzima sina Željka?! U Nišu vanredno stanje, Kulići na mukama! Janjuš i Aneli u akciji! Posle svađe je slađe! Zatresli jorgan planinu! (FOTO) PRVE ZADUŠNICE U 2024.! Evo šta treba obavezno da uradite tog dana! Marko Bulat PROGOVORIO O PRVOJ ŽENI! “Mislim da sam bio kratak i jasan!” Pevaču zasmetalo pitanje! “ANĐELO JE ZALJUBLJEN U MATORU!” Šokantne tvrdnje iz spoljnog sveta, PROCURILA NJEGOVA MRAČNA TAJNA! MARIJI KULIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE! Rezultati nisu dobri, evo šta je dovelo do pogoršanja! “NUDILI SU MI TROJKU!” Marko Bulat šokirao priznanjem! “Nisam ja drvoseča!” “NORA DOZIVA TATU SVAKI DAN!” Srcecepajući detalji! Asmin nema pojma: “Pita za njega, nedostaje joj!” DEVICA VOLI ŠOK IZNENAĐENJA, VAGA LEP VEŠ, LAV JE BOG S*KSA, A EVO KAKO DA DOVEDETE DO LUDILA U KREVETU SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK SKANDALČINA! Lepi Mića uhvaćen “U ZANOSU” sa mlađom učesnicom? Fotka šokirala javnost! Evo šta rade krišom! ŠOK FOTKA STANIJE DOBROJEVIĆ! Evo kako je izgledala PRE OPERACIJA i šta je sve promenila, niko je ne bi prepoznao! SUBOTIĆKA OŠTRO O RIJALITIJU! Okrenula novi list: Tamo je najveći šljam, ja tamo nisam pripadala! ANELI URLA NA JANJUŠA! Nasrnula na njega, pljušte psovke i uvrede, obezbeđenje u pripravnosti! Mama Džehva OPLELA! ,,Anđelo ne može da preboli Teodorin uspeh!“ ANELI VIDELA ASMINOV INTIMNI SNIMAK! Jedna stvar ju je ODALA, izlanula se i priznala šok detalje!

UPOZNATE SE I POSLE 2 SATA SE STRASNO LJUBITE! Naša glumica o intimnim scenama

Objavio: RHT
09/12/2023 10:55 AM

Tamara Dragičević, poznata srpska glumica, koja je nedavno oduševila publiku svojom ulogom u filmu “Toma”, sada je otvorila vrata razgovora o iskustvu snimanja intimnih scena.

Foto: Printscreen Instagram

Dok nema obilje takvih scena u svom dosadašnjem radu, Tamara ističe važnost pažljivog pristupa kako bi se glumcima omogućilo udobno izvođenje.

“Te scene nisu samo prepuštene reditelju. Nekada sarađujete s kolegom kog dobro poznajete, a nekada se s nekim upoznate taj dan na setu i posle dva sata izvodite strasne scene. Ponekad je celoj ekipi neprijatno”, priznaje Tamara. “Reditelj mora da banalizuje situaciju kako bi nam bilo lakše. Nije problem u scenama, već na koji način su postavljene.”

Govoreći o pripremama i koreografiji ovakvih scena, Tamara naglašava da je ključno pronaći ravnotežu. “Ako je to lik koji voli biti gol ceo dan, igraću ga, i vama neće biti neprijatno. Na kraju, sve zavisi od glumaca, njihove udobnosti i kavaljerskog ponašanja.”

Foto: Printscreen Instagram

Tamara je takođe podelila svoje viđenje uloge majke u kombinaciji s poslom glumice. “Želim biti prisutna majka, ali istovremeno želim raditi i igrati predstave. Posao domaćice je ozbiljan posao, a nekad je stvarno nepodnošljivo. Moja deca su bila jako mala kada sam se vratila u pozorište, ne zato što sam morala, nego zato što sam ja želela. To mi je bilo potrebno, da imam nekoliko sati sama sa sobom i da se vratim srećna.”

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner