Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

UPALJEN METEOALARM: U Srbiji i do -20!

Objavio: RHT
09/02/2023 9:00 AM

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u narednim danima u Srbiji se očekuje mraz, dok će se temperature u većini mesta kretati od -12 do – 5 stepeni, u planinskim predelima i na Pešteru i do -20 stepeni.

Foto: Screenshot Youtube

Od vikenda je najavljen porast dnevne temperature, dok će jutarnji mrazevi biti u slabljenju od nedelje.

Danas u Srbiji jutro hladno sa mrazom, tokom dana pretežno sunčano i hladno, u Negotinskoj Krajini umereno do potpuno oblačno. Vetar slab i umeren istočni i jugoistočni, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju povremeno i jak.

Jutarnja temperatura od -12 do -5 stepeni, a najviša od 1 do 3 stepena. Slično vreme i u Beogradu – ujutru umeren mraz, tokom dana pretežno sunčano i hladno uz slab i umeren istočni i jugoistočni vetar.

Foto: Printscreen YouTube

Jutarnja temperatura od -9 do -5 stepeni, a najviša dnevna oko 1 stepen. U subotu se posle podne očekuje postepeno naoblačenje sa severa, koje će krajem dana i tokom noći ka nedelji, kao i u nedelju, usloviti slabe padavine: u nižim predelima kišu, u brdsko-planinskim sneg.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner