Background adbanner
calendar

Ponedeljak 11. Decembar, 2023

Unajmila Barbiku ćerki za rođendan, a umesto animatorke stigla striptizeta (VIDEO)

Objavio: RHT
05/08/2023 12:30 PM

Jedna mama je ostala prilično posramljena nakon što je unajmila animatorku u vidu ćerkinog omiljenog izmišljenog lika, odnosno Barbi, da prisustvuje njenom petom rođendanu.

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Ona je unajmila Barbi za proslavu njenog rođendana, međutim, kada je izvesna Barbi stigla na zabavu, bila je potpuno drugačiji tip zabavljača nego što je njena majka zamišljala i želela, prenosi Mirror.

Mama, TikTokerka Julija, objasnila je da je njena mama, kada je bila dete, odlučila da unajmi animatorku Barbi, a da nikada nije videla sliku ili u potpunosti razumela kakav je zabavljač.

“Moji roditelji su slučajno unajmili zabavljača za odrasle za moj peti rođendan“, priznala je ona u urnebesnom videu.

Objasnila je i da će upravo gledati Barbi film, a sećanje sa ovog njenog rođendana joj se tada i vratilo:

“Upravo sam se setila da sam imala rođendansku zabavu na temu Barbi kada sam imala pet godina, a moja mama je rekla da je unajmila ženu koja će da igra Barbiku na mom rođendanu. Našla ju je u telefonskom imeniku.”

Međutim, kada se žena pojavila, u pitanju je bila striptizeta, ali je srećom samo plesala i nije se skinula, a mala Džulija ju je pratila “oduševljena“ jer je Barbi zaista došla na njenu zabavu.

“Svi roditelji tamo su se jako dobro nasmejali”, priznala je.

Korisnici u komentarima smatraju ovu situaciju urnebesnom, a jedan korisnik je napisao:

“Verovatno jedna od najboljih zabava na kojima je bila! Besplatna torta i bez pijanstva!” Drugi se složio:

“Verovatno je bila oduševljena iskustvom!”

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner