Background adbanner
calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELA ĐURIČIĆ VREĐA MILICU MITROVIĆ I PODRUGLJIVO JOJ SE OBRAĆA: “Organizovani kriminal nada mnom” DA LI STE PROBALI POZU O KOJOJ SVI PRIČAJU!? Vrhunac je zagarantovan uz “bušilicu” TIKTOK DOBIO 13 NOVIH TUŽBI! Na tapeti zbog stvaranja zavisnosti među decom STRAVIČNO! Žena i njena ćerka pronađene MRTVE u selu Slatino, otac i sin prebačeni u bolnicu, on kasnije priveden! “MOJE DETE ODBIJA DA JEDE HRANU” Očajna MAJKA moli za pomoć u svojoj potresnoj ispovesti “Simptome njegove dijagnoze sam našla na GOOGLE-U! Lekari su govorili da je sve u redu!” TRAGIČNE VESTI! Umrla 20-godišnja rukometašica HITNO NAREĐENA EVAKUACIJA! Drama u BiH RETROGRADNI JUPITER KREĆE SUTRA 9. OKTOBRA! A ova 3 znaka najviše će na svojoj koži osetiti njegov uticaj JANJUŠ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Otkrio da je Aneli pripremio PAKLENI PLAN, njoj neće biti dobro! SUMNJA SE DA JE NEKO PUCAO NA DOM ZDRAVLJA?! Opsadno stanje u Zagrebu “NAJSREĆNIJI SAM ČOVEK NA SVETU” Darko Lazić dva dana slavi rođenje ćerke, a evo kada Katarina napušta porodilište! EKSKLUZIVNO HYPE TV SAZNAJE! Soraji doktori zamalo ubili dete!? (FOTO) SUTRA NA OPLENCU DRŽAVNA CEREMONIJA! Povod 90 godina od smrti kralja Aleksandra I USKORO KREĆE NOVA SERIJA “SAMONIKLI” Saša Mirković saopštio važne vesti i oduševio javnost! “OVO JE SRAMOTA OD RIJALITIJA” Saša Mirković ZGROŽEN NASILJEM NA TELEVIZIJI: “Ko ovo može da promoviše?” NOSI TORBU OD 2.500 EVRA! Jovana Pajić napravila haos svojim izdanjem, sve oči uprte u nju, a evo koliko joj koštaju cipele!

UMRLA NAŠA NOVINARKA U 40. GODINI Ovo je uzrok iznenadne smrti

Objavio: RHT
26/05/2024 4:29 PM

Umrla naša novinarka

Photo: Alo!

Novinarka Tanja Svilanović, poznatija kao Tanja Res, preminula je iznenada u noći između petka i subote u 40. godini.

Prema nezvaničnim informacijama, uzrok smrti je srčani zastoj, pišu domaći mediji.

Tanja se pored novinarstva bavila i nastavničkim pozivom, pa je predavala sociologiju u gimnaziji u Beogradu.

Umrla naša novinarka

Photo: Alo!

Tokom profesionalne karijere radila je u redakcijama novina Alo, Objektiv i Informer.

Ona je kao novinar džet-seta bila žiri u “Zadrugoviziji” gde je davala ocene takmičarima rijalitija.

Iza sebe je ostavila maloletno dete.

Komemoracija povodom Tanjine smrti biće održana sutra, u ponedeljak u 11 časova u 14. beogradskoj gimnaziji.

Hypetv.rs/E.B./Alo!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner