Background adbanner
Background adbanner

Uki Q poslala oštru poruku Sergeju nakon raskida!

Objavio: RHT
05/08/2021 9:00 AM

Raskid koji je definitivno obeležio ovo leto jeste između Uki Q i Sergeja, a mlada tiktokerka je sada poslala poruku na svom Insta nalogu za koju su svi sigurni da je baš upućena mladom pevaču.

Una Kablar Uki Q-Foto:Printscreen Instagram

Iako isprva nisu želeli da priznaju da su na svoju vezu stavili tačku, posle nekog vremena javnosti je postalo jasno da su Una Kablar i Sergej Pajić prekinuli romansu u kojoj su uživali. 

Prvi koji je u tome istupio bio je Sergej koji je svoju novu numeru posvetio Uni, a sada je tiktokerka poslala prilično oštru poruku putem svoje Instagram platforme i time podigla buru na društvenim mrežama. 

– Blokiraj njegov broj i uživaj u letu – stoji u opisu njene najnovije fotografije, gde je pozirala u crvenom kupaćem. 

S obzirom na to da se ona nalazi u Budvi gde trenutno uživa, fanovi su shvatili da opis nije slučajno postavljen, te da je namenski upućen Sergeju. 

Izvor: IDJ

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x