Background adbanner
Background adbanner

Uki Q poslala oštru poruku Sergeju nakon raskida!

Objavio: RHT
05/08/2021 9:00 AM

Raskid koji je definitivno obeležio ovo leto jeste između Uki Q i Sergeja, a mlada tiktokerka je sada poslala poruku na svom Insta nalogu za koju su svi sigurni da je baš upućena mladom pevaču.

Una Kablar Uki Q-Foto:Printscreen Instagram

Iako isprva nisu želeli da priznaju da su na svoju vezu stavili tačku, posle nekog vremena javnosti je postalo jasno da su Una Kablar i Sergej Pajić prekinuli romansu u kojoj su uživali. 

Prvi koji je u tome istupio bio je Sergej koji je svoju novu numeru posvetio Uni, a sada je tiktokerka poslala prilično oštru poruku putem svoje Instagram platforme i time podigla buru na društvenim mrežama. 

– Blokiraj njegov broj i uživaj u letu – stoji u opisu njene najnovije fotografije, gde je pozirala u crvenom kupaćem. 

S obzirom na to da se ona nalazi u Budvi gde trenutno uživa, fanovi su shvatili da opis nije slučajno postavljen, te da je namenski upućen Sergeju. 

Izvor: IDJ

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x