Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

UKI Q NA METI OSUDA ZBOG POKRETANJA “NOVE VERE”?

Objavio: RHT
20/03/2021 8:56 PM

Tema koja se, u poslednjih nekoliko dana, vrti po društvenim mrežama jeste „nova religija“ koju je pokrenula grupa maloletnih fanova naše najpopularnije tiktokerke Uki Q. Onlajn i oflajn javnost bruji od negativnih komentara, te se zbog pritiska i osećaja odgovornosti oglasila i sama Una. 

Una ima više od milion pratilaca na društvenoj platformi TikTok, pa nema ni sumnje da je u očima brojnih tinejdžera okarakterisana kao idol. Povodom ovog neslanog pokušaja idolizacije njenog lika i dela, oglasila se i Una na svom jutjub kanalu. Javno se odrekla preuzimanja zasluga i odgovornosti začinjanja «nove vere».

Ona tvrdi da su to osmislile osobe koje njoj, nažalost, žele da napakoste.

 • Toliko mi je neizmerno žao što se uopšte moje ime provlači kroz tako nešto odvratno i što su određene persone ukaljale moje ime, pa zapravo sve to meni na grbaču naslagale. To je sve krenulo kao dečija izmišljotina. To su deca koja nemaju pažnju roditelja, a koja su dovoljno pametna da shvate šta će dići prašinu“- izjavila je, između ostalog, Una u videu.

CEO VIDEO UKIQ MOŽETE POGLEDATI OVDE:

Tagovi:

 • UkiQ
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

  PRATITE NAS

  HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
  HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
  Background adbanner