Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

Uhapšen advokat Dimitrije Dapčević!Osumnjičen za stvaranje kriminalne organizacije i pranje 2,6 MILIONA EURA

Objavio: RHT
03/04/2024 1:48 PM

Uhapšen advokat Dimitrije Dapčević!

Advokat Dimitrije Dapčević iz Budve uhapšen je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT). On se sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije i više krivičnih dela. Pranje novca u iznosu od ukupno 2,6 miliona eura.

Uhapšen advokat Dimitrije Dapčević!

Foto: Pinterest/Uhapšen advokat Dimitrije Dapčević!

“Na osnovu višemesečnog koordinisanog delovanja Specijalnog državnog tužilaštva. Specijalnog policijskog odeljenja i Agencije Evropske unije za saradnju organa za sprovođenje zakona – EUROPOL. Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva službenici Specijalnog policijskog odeljenja su lišili slobode D.D,advokata iz Budve.”

Razlog je postojana osnova sumnje da je učinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i više krivičnih dela. Pranje novca u iznosu od ukupno 2,600,000 eura. Osumnjičeni će biti sprovedeni specijalnom tužiocu radi saslušanja u zakonskom roku”., saopštio je državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

U TOKU JE PRETRES KUĆE

Priiadnici Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) od jutros pretresaju kuću Dapčevića, potvrđeno je “Vijestima”.

Pretres kuće je još u toku, a kad bude okončan, Dapčević će tokom dana biti priveden u prostorije SPO-a. A potom i u SDT.

Dapčević je podsetimo, dugi niz godina zastupao Svetozara Marovića i pripadnike kavačkog klana.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv.rs/Vijesti/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner