Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SAV SE RAZLIO PO ONOM KREVETU! Podbuo sa kajlom od hirurškog čelika!” Opšti haos nakon Filipovih prozivki! Dejanov odgovor BEZ MILOSTI (VIDEO) “BOLESNI SE VRAĆAJU IZ GRČKE” Cela Evropa beleži povećan broj obolelih od korone! “SME CAR DA DOĐE U BEOGRAD, ALI NE SME DA SE JAVI MENI I DA KAŽE ‘DOŠAO SAM DA TI POPUŠIM K**AC’” Kristijan otkrio da se Car KRIO u Srbiji? NEOČEKIVANO! Svi zanemeli zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO) LETELO PERJE! ŠOK DETALJI O STANIJI I ASMINU! Komšinica razvezala jezik: “Svaki put kad se pojavila Aneli nastajao je haos, ona ga je isterivala iz stana” GLUMICA RODILA DETE U PETOJ DECENIJI:”Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i bez razmišljanja o tome hoću li se udati i imati dete” HAOS NE PRESTAJE! Rasta brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! JOŠ DVA DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA! Pariz pod visokim merama bezbednosti! Đoković ne ide u olimpijsko selo već želi da bude izolovan?! (FOTO) RHMZ UPOZORAVA NA NEPOGODE! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, na udaru i Beograd! “ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONSTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) SJAJA I GLAMURA NIGDE!? KARIĆEVA BIVŠA PRROMENILA PLOČU!? OVDE SU PRAVILI VENČANJE JOVANA I BOGDAN! Mladenci sve pokazali (FOTO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota”

UDARILI LAZIĆI NA MILJANA! Neca se uključio UŽIVO u program, suočio Vračevića sa kontradiktornostima! (VIDEO)

Objavio: RHT
21/06/2023 12:02 PM

Nakon odgledanog priloga na kom Filip Car, Miljan Vračević i Predrag Peca Lazić, inače večerašnji gosti voditelja Darka Tanasijevića u emisiji “Narod pita”, pričaju o tome da je Pecin brat blizanac, Neca Lazić zaljubljen u Bilala Brajlovića, voditelj je uključio narednog gledaoca, a to je bio Neca.

Foto: Printscreen Youtube

Dobro veče, ovde Neca. Boli me nepravda, ja bih sada uskočio u televizor. Zadihao sam se, a sedim kod kuće. Budi tako kulturan i vaspitan, a jako je ružno to što Miljan Vračević radi i ne da Peci da priča. Kada sam izašao napolje, postoje snimci za sve što si pričao, ja mogu da budem dobar čovek i da me mažeš na hleb, a mogu da budem i loš. Ja ti sada javno kažem, bićeš tužen! Nikada me nisi branio od Zvezdana, gurao si me na njega – rekao je Neca.

Tvoje nervoze i frustracije, kod mene ne možeš tako. Tuži koga hoćeš, ja Peci nisam rekao ništa loše večeras, sprdamo se i zezamo – rekao je Miljan.

Kačiš storije sa Sanom koja je diskvalifikovana zbog tebe, to nije šala, to je provokacija – dodao je Neca.

Sana je pozdravila Pecu, ako to ne možete da ukapirate, to je vaš problem – rekao je Miljan.

Ja kao gledalac uočavam kontradiktornosti. Evo ovako, pošto si rekao da Ana Ćurčić ne bi trebala da se druži sa Slađom jer je nemoralna, zašto to nisi rekao Kiji Kockar tada kada se družila sa Anom Korać, koja je bila na sličnom glasu – pitao je Neca.

Ana nije bila ni sa kim zauzetim. Vidi debeli, ako si se uključio da vređaš, samo napred. Vi nemožete jedan drugog da istrpite. Pas laje, vetar nosi – rekao je Vračević.

Kako misliš nije, kada je bila sa Davidom u momentu kada je on bio zauzet – pitao je Neca.

Foto: Printscreen Youtube

Tada se Kija nije družila s njom, a i ja nisam bio u “Zadruzi”…Kaži mi jednog prijatelja mog kod poznaješ?!

Ulizivao se svima samo da bi bio u društvu poznatih – rekao je Neca.

Ti si prihvaćen, hteo si da se ubiješ – rekao je Vračević.

Jako je ružno što Jelena Batos šalje prepisku Miljanu, drago mi je što je dobila medijski prostor. Hoću da kažem Peci da je sve okej, ne odgovaraj na provokacije – rekao je Neca.

Pogledajte video u nastavku:

hypetv.rs / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner