Background adbanner
calendar

Sreda 7. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SU HONORARI UČESNIKA “ZADRUGE 6”: Neki su zbog kazni izgubili novac, a mnogi su se obogatili! Evo ko je prošao najbolje PRVE PORODIČNE FOTOGRAFIJE! Rođendan Ane Korać obeležen velikom proslavom i neočekivanim iznenađenjem: Starletin partner angažovao je Jelenu Rozgu za spektakularnu zabavu NAPETOST IZMEĐU DEJANA I GOGE U EMISIJI: Bivši zadrugar spomenuo Anu Ćurčić pa izazvao OŠTRU REAKCIJU pevačice! BOKI SIMIĆ RAZOTKRIO BIVŠI PAR: “Ana voli Zvezdana”! NEZAPAMĆENI POKLONI NA SVADBENOM VESELJU: Jana Todorović dobila automobil i 20.000 evra bakšiša! “ANA ĆE POBEDITI!” Milena Kačavenda URNISALA Cara i Aleks: “Glavati moron! Jedva čekam da vidi klipove svoje verenice, SVE ZNAM O BUJANOVCU!” PROŠLA JE SA ZADRUGARIMA SUZE I SMEH! Ivana Šopić sumirala utiske šeste sezone rijalitija “Zadruga”: “Bilo je mnogo momenata koji su me šokirali” EKSKLUZIVNI PAPARACO NA AERODROMU! Vojaž i Sandra Afrika vidno raspoloženi, a EVO KO JE BESNEO na novinare! (VIDEO) EKSKLUZIVNI PAPARACO NA AERODROMU! BAHATO – Darko Lazić BESNEO NA NOVINARE: “Ugasite kamere, ko vas je zvao?!” BUKTI RAT! Đani pokušao da prevari Sandru Afriku za 20.000 EVRA I DVA ZLATNA LANCA?!: “Boli me uvo da mu ćutim, nismo u dobrim odnosima! „VOLELA BIH DA MOJA MAJKA NIJE ŽIVA!“ Šok ispovest holivudske zvezde Dru Barimor zapanjila čitav svet! “Uvažavao me je dok sam bio niko i ništa” Sloba Radanović otkriva koji kolega je verovao u njegov uspeh: “Voleo bih da snimimo duet” VERIDBA U KRIZI: Filip Car ne može da se pomiri sa Aleksandrinom prošlošću sa Zvezdanom! VEZA NA IVICI PUCANJA EKSKLUZIVNO! Evo zašto je Ljiljana Stanišić SRPSKA KERI BREDŠO! Novinarka ogolila dušu: „Trudim se da imam svoj pečat!“ (VIDEO) „NE FOTOŠOPIRAM SLIKE!“ Dara Bubamara oštro odgovorila na prozivke da je KRALJICA FILTERA na Instagramu! (VIDEO) MILICA KEMEZ: JA SAM BILA NEVINA, A LJUDI SU O MENI PRIČALI SVE I SVAŠTA! Pucali su bez oružja na mene!

UDARAC na Andreanu Čekić! Skinut joj SPOT sa Jutjuba!

Objavio: RHT
05/05/2021 1:00 PM

Udarci na Andreanu Čekić ne prestaju! Njen hit “Cipele” koji je uradila sa Eirom Đulovićem i kompozitorom Sašom Lazićem, a s kojim više nije u dobrim odnosima, skinut je s Jutjuba i tako joj je čak 70 miliona pregleda palo u vodu, saznaje Scandal!

“Oficijalni spot pesme Cipele nestao je sa Jutjuba i niko ne zna na čiji je to zahtev urađeno. Da li je to tražila Andreana ili pak Đulović ili Lazić, nepoznato je, uglavnom blizu 70 miliona pregleda bačeni su u vodu”, objašnjava izvor i dodaje:

“A ni to nije kraj! Emir je s Vukom Mobom odradio obradu ovog hita, snimljen je i novi spot i okačen na zvanični kanal, tako da se sada vrti njihov spot, a Andreane nema nigde, kao da nije nikad ni pevala tu numeru. Plašim se da će joj možda zabraniti da uopšte izvodi tu pesmu”, završava izvor.

Podsetimo, povodom sukoba sa Lazićem i Đulovićem Andreana je rekla sledeće:

“Oooo… Pa… Hajde ovako… Saša Lazić koji je kompozitor pesme Cipele smatra da mu nešto dugujem. Ja smatram da mu ništa ne dugujem i da sam sve ispoštovala najbolje kako sam mogla. Kada smo promovisali “Cipele”, Emir je svuda išao sa mnom u emisije, ja nigde nisam bila bez njega. To su od mene tražili i molili su me da stavim pesmu “Cipele” na svoj Jutjub kanal jer je u tom trenutku bio odličan po pitanju pratilaca, da bi mi pre nekoliko mesec i Saša tražio sve pare od pregleda. Ja sam rekla: Drugaru, obrati se kome treba, ako misliš da ti nešto pripada. Jedan veliki pozdrav za njih i zaoliću ih ovako javno da se ne zezaju sa mnom i da pričaju svakakve priče po novinama. Smešni ste” Ja sam dugo, dugo vremena samo ćutala. Preko glave mi je došlo”, rekla je tim povodom Andreana.

Izvor: Svet i Skandal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner