Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZAVIRITE U STAN NAŠE POZNATE GLUMICE! Glamur i luksuz na sve strane (FOTO) VUČEVIĆ NA OBELEŽAVANJU DANA SEĆANJA NA STRADANJE U JAJINCIMA: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove VUČIĆ OD SUTRA U NEMAČKOJ: Planiran susret sa Šolcom “DOKTOR ME JE OSTAVIO BEZ PLODOVE VODE” Hrabra BORBA Nataše Vavre za ZDRAVLJE SINA(7) koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE GREŠKOM LEKARA? “(NE)DOKAZANI” MATORA PODELILA FOTKU IZ KREVETA SA DEVOJKOM! Ljubav cveta, sada je sve jasno (FOTO) OVO SU ARNELA I JASMIN, BRAČNI PAR KOJI JE PRONAĐEN ZAGRLJEN ISPOD RUŠEVINA! Čekali su POMOĆ koja nije stigla na vreme! UDALA SE IVANA PANZALOVIĆ! Nakon traume stala na ludi kamen (FOTO) U EMISIJI “MALE STAVRI”SVE O MOTIVACIJI:”Jaka konkurencija podsiče na uspeh” LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI LJUBAVNI PREOKRET, LAŽI I PREVARE! Evo kome će konačno da svane! Horoskop do 12. oktobra velike promene ALEKSANDRA NIKOLIĆ SVE ŠOKIRALA:”On je dolazio, iživljavao se…” Priča ledi krv u žilama, šok!   PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURELE INFORMACIJE! OTKRIVENA TAJNA MAJE I STANISLAVA! Ovo je razlog raskida, starleta sve priznala! SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA “Polni hormoni utiču na Alchajmerovu i Parkinsonovu BOLEST!” Doktorka u “Sada i ovde” ispričala ono što NISTE ZNALI!

UDALA SE DUNJA ILIĆ?! Pevačica objavila fotke sa misterioznim muškarcem (FOTO)

Objavio: RHT
08/07/2024 1:54 PM

UDALA SE DUNJA ILIĆ?!

Dunji Ilić ponovo cvetaju ruže u ljubavi, sudeći po objavama na njenim društvenim mrežama.

Photo: Printscreen Instagram/ajla_begovic_official

Pevačica ima novog partnera, kome je posvetila javno emotivne reči.

“Ovaj, moram se sada izjasniti da mi je neko definitivno ukrao srce za života i da sam najsrećnija žena na svetu”, napisala je Dunja Ilić na Instagramu.

Foto:Printscreen/Instagram/ajla_begovic_official

Čini se da je pevačica otišla i korak dalje, ako je verovati pisanjima medija.

Foto:Printscreen/Instagram/ajla_begovic_official

Naime, ona se i navodno udala za misterioznog muškarca, piše Kurir.

UDALA SE DUNJA ILIĆ?!

Na mrežama možemo videti slike Ilićeve i njenog partnera, koji ima plavu kosu i kako se može videti, dosta je vredan. Dunja ga je snimila kako čisti po kući.

Foto:Printscreen/Instagram/ajla_begovic_official

Jutarnja šetnja“, napisala je Dunja.

Podsetimo, pevačica koja se uskoro vraća na scenu novom pesmom, pre nekoliko godina je prešla u islam.

Nedavno je rekla kako se od sada zove Ajla Begović, i brzo će zvanično to i biti. U papirima će joj stojati novo ime i prezime.

Takođe, pevačica je u nedavnom intervjuu rekla i kako nikada nije promenila veru zbog partnera, već da je to njena odluka.

Ni čarape ne bi promenila zbog dečka, a kamoli veru“, istakla je ona.

Podsetimo, Dunja je poznata po pesmama “Šefica podzemlja”, “Nisam laka maco”, “Durbin…

Hypetv.rs/V.M./Kurir.rs

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner