Background adbanner
Background adbanner

,,UDAĆU SE I TREĆI PUT” Goca Tržan sve iznenadila ovim odogovorom!

Objavio: RHT
26/09/2022 9:35 PM

Pričajući o braku i o raznim motivima za sklapanje bračne zajednice u emisiji ,,Ako progovorim” Goce Tržan, gosti su došli do raznih zaključaka šta je to što osobe drži u zajednici a pak šta je to što ih razdvaja.

Foto: ATAIMAGES

Goca Tržan je u jednom trenutku šokirala sve u studiju rekavši da će se udati po treći put!
Glumica Suzana Petričević, koja je bila jedna od gošći, zanemela je od šoka, ali je Goca ubrzo dodala:
“Udaću se ponovo za Rašu. Šta mogu kad mi se mnogo sviđa”.
Psihoterapeutkinja je dodala da se najređe razvode brakovi iz interesa, kao i da ljubav i skladan odnos među partnerima nije najčešći razlog za brak.


Mnogi se venčavaju zato što se vecć dugo zabavljaju pa misle da je vreme za brak, neki zato što je vreme da dobiju decu, neki zato što okolina to očekuje,  a neki zato da bi obezbedili lakši život ili krov nad glavom, dodala je psiholog Branislava Pavlović.

BONUS VIDEO:

Hype tv.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x