Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

UČITELJICA VRELIM PLESOM PODIGLA MUŠKARCE NA NOGE! Snimak ćete POGLEDATI 2 PUTA (VIDEO)

Objavio: RHT
04/02/2023 11:30 AM

Atraktivna učiteljica navela je korisnike društvenih medija da se prijave za njen čas tverkinga. Simpatični ples nasmejao je i privukao mnoge korisnike društvene mreže TikTok, ali ipak ima i onih koji su mislili da je njeno ponašanje neumesno.

Foto: Printscreen tiktok

U video snimku, učiteljica Kristina Kalard je odgovorila na pitanje jednog od svojih gledalaca. „Možete li da tverkate u obrazovne svrhe?“ pitao se korisnik TikTok-a.

Ona je tom prilikom stajala u svojoj učionici u radnoj odeći koja se sastojala od bluze i cvetne suknje, a zatim je zabeležila duhovit odgovor na zahtev. Pokazala je svoj ples i izazvala oduševljenje.

„Gde su bili ti nastavnici u mojoj školi?“ prokomentarisla je jedna osoba.

I ranije je ova učiteljica tvrdila da postaje prava zavodnica čim skine svoju radnu odeću i napusti razred, a sada je dozvolila sebi da se malo opusti i u učionici.

“Da li si ti od onih učiteljica koje se interesuju za svoje učenike?”, postavio je pitanje jedan korisnik, a bilo je i onih koji su prokomentarisali da ovo ipak ne treba da radi tokom časa.

Mlađi pratioci su je podržali ističući da zbog nje nikada ne bi propustili čas, a najveći broj je konstatovao da je učiteljica jako lepa.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner