Background adbanner
calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ŽVALAVA, ZLO POKVARENO” Filip Car brutalno udario na Aleksandru, a onda se obratio njoj: “Iz kog si kontejnera ispala?!” HITNO SE OGLASIO RHMZ! Nevreme u ovim delovima Srbije, upaljeni meteoalarmi! “BILA SAM NA KOKAINU, NISAM JELA NI PILA” Eva Ras šokirala sve otkrićem, evo ko ju je naveo na narkotike! SAD POBEDILE SRBIJU! Lebron se oglasio “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” OVI JUTARNJI NAPICI ĆE VAS SPASITI! Tope salo sa stomaka kao od šale, imaćete energije tokom celog dana! SREĆNE VESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! “SVADBA ĆE DA MI BUDE POD ŠATOROM” Tara Ristić: “Čekam da me dečko zaprosi” TEJLOR SVIFT NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU! Nastupila u Minhenu, izvan stadiona bilo čak 40.000 fanova koji su besplatno uživali u spektaklu! (VIDEO) OČEKUJE NAS HLADNI FRONT! U Hrvatskoj upaljeno narandžasto upozorenje, najavljeno nevreme, a evo kada stiže do Srbije ŠOK! JANJUŠ POSLAO ANELI PORUKU?! Sve procurilo u javnosti, Ahmićeva neće moći da veruje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI devojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) DA LI ŽENA MORA DA BUDE ŽRTVA? Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežana Čekić daje odgovor na ovo pitanje! “SOTONA JE MEĐU NAMA” Naša pevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam decu…” JAPANCI ZBOG OVE NAMIRNICE ŽIVE DUGO! Srbi je izbegavaju i misle da je štetna

UČESNICU PORODICA POTPUNO DOTUKLA: Otac joj javno zapretio da će je se odreći, a evo i zbog čega

Objavio: RHT
31/03/2024 11:16 PM

Učesnicu porodica potpuno dotukla!

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official TV PINK

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Offiical/ Učesnicu porodica potpuno dotukla!

Stefani Grujić i Danijel Dujković Munjez imali su žestok okršaj, prilikom čega je ona iznela sumnju da njegove emocije naginju ka Lejdi Di, kao je obostrano, što je njega posebno izrevoltiralo.

Međutim, njen otac je odmah oštro prokomentarisao potencijalne varnice  između nje i Munjeza, te je bio veoma jasan u svom stavu.

– Ne bih je podžao da uđe u vezu sa bilo kim u rijalitiju, šta će Lejdi Di veza? Odrekao bih je se. Ne mislim da tamo ima kvalitetnih muškaraca. Pogledajte onog Ša mučenog šta radi, pa to je cirkus, zar treba moje dete da ima takvih problema. Moja ćerka ima stabilan posao u Pragu, sređen život, kakav Munjez. Nisam ja ni glup, a ni isključiv, samo mislim da joj to ne treba – zaljkučio je njen otac.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Stefani je nedavno pokušala da napusti rijaliti,

Stefani je kidala i čupala zaštitnu ogradu, a nakon što nije uspela u svojoj nameri, ona se nemo vratila među ukućane.

Još uvek nisu poznati razlozi pokušaja bega Grujićeve. U komentarima na društvenim mrežama mogu pročitati nagađanja da će je Veliki šef “ili surovo kazniti zbog uništavanja inventara imanja ili čak i diskvalifikovati”. Premda u momentu objave ovog teksta nije došlo ni do jednog od tog dvoje.

Sa druge strane, Stefani Grujić i Danijel Dujković Munjez, učesnici rijaliti šou-programa, ozvaničili su vezu. Te su time, nakon Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, postali drugi par na imanju u Šimanovcima.

Hypetv.rs/E.B./Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner