Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

UBIJENI RANKO ESKOBAR SA POZNATOM PEVAČICOM LETOVAO POD LAŽNIM IMENOM NA MIKONOSU!

Objavio: RHT
10/03/2023 3:32 PM

Ranko Radošević, zvani Ranko Eskobar, koji je juče ubijen na benzinskoj pumpi u Rušnju, letos je boravio na ostvru Mikonos i to u društvu poznate grčke pevačice, objavio je portal edolio5. Kako navode, Ranko Eskobar je u Grčku doputovao sa falsifikovanim pasošem na tuđe ime.

Video screenshot

– Radošević je letovao na Mikonosu sa lažnim pasošem zajedno sa poznatom pevačicom. Sumnja se da nije samo odmarao već i da je na odmoru koordinirao druge “poslove” koje je imao na ostrvu – navodi grčki portal.

Radošević je ubijen dok je u kafiću na benzinskoj pumpi ispijao kafu. Kamere su snimile dvojicu napadača koji obučeni u crno, sa kapuljačama na glavama i hirurškim maskama ulaze u kafić u kom je u tom trenutku bilo najmanje 20 ljudi. Jedan od napadača, prema prvim informacijama Radoševiću koji je pokušao da ustane, ispalio je pet hitaca u njega, a kada je pao, vratio se i “overio ga” sa još dva hica.

Na Petlovom brdu, podsetimo, pronađen je zapaljeni automobil za koji se veruje da su ga ubice koristile tokom bekstva.

– Potraga za osumnjičenima je u toku, uzeti su tragovi sa lica mesta ali i snimci sa brojnih sigurnosnih kamera. Jedna od njih, snimila je i lice jednog od napadača, ali postoje i drugi materijalni dokazi koji upućuju na izvršioce – otkrio je izvor iz istrage i dodao da policija radi i na pronalaženju naručioca zločina, jer se veruje da je reč o plaćenoj likvidaciji.

Radošević je, podsetimo, važio za vođu nikšićkog klana, i navodno je blisko sarađivao sa škaljarcima i njihovim ubijenim vođom Jovanom Vukotićem koji je u septembru ubijen u Istanbulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner