Background adbanner
Background adbanner

UBIJENA TIKTOKERKA! Rečeno joj je da izađe ispred kuće gde je i upucana

Objavio: RHT
27/09/2022 12:00 AM

Mlada tiktokerka i influenserka Karla Pardini (21), upucana je u Meksiku, ispred svoje kuće, nakon što ju je nepoznata osoba pozvala na telefon i rekla joj da izađe.

FOTO: Tiktok

Karla su pronašli u beživotnom stanju, te nije bilo moguće ikako je vratiti u život.

Svedoci su rekli vlastima da je nekoliko naoružanih osoba viđeno kako lutaju tim područjem malo pre nego što se ubistvo dogodilo.

Jedna od poslednjih videa na TikToku koji je Karla objavila, nosi naziv na španskom “Kad ti kažu da te ne podnosim” i “Ukratko – nadam se da ti se ne sviđam”.

Državno tužilaštvo se oglasilo o ubistvu, ali nisu otkrili da li njeni poslednji videi imaju veze sa tim.

– Istragu obavljamo u najvećoj tajnosti, kako ne bismo upozorili mogućeg osumnjičenog – rekao je glavni državni tužilac.

Karla Pardini bila je poznata po objavljivanju sadržaja koji se tiču mode, pratilo je oko 90.000 ljudi, a njeni videi broje milionske preglede.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x