Background adbanner
calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PEVAČICA SE RAZBESNELA! Pa Milenu Kačavendu nazvala svojom bledom kopijom, a tek šta je rekla o svojoj mlađoj koleginici NEMA NIGDE ZASTOJA U BEOGRADU! Godišnji odmori čine svoje, prizor koji je retko viđa! PRIPREMITE SE NA PAKAO! Evo kada se očekuje snažan “napad” ambrozije! NOVI ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! Evo gde se zatreslo tlo rano jutros DOBRO POGLEDAJTE DA LI STE NA SPISKU! Do 18 časova BEZ VODE veći deo Zemuna i Novog Beograda OSMACI DANAS PODNOSE LISTU ŽELJA ZA UPIS U SREDNJU ŠKOLU! Evo kada će biti poznat konačni raspored U NAJAVI JE NOVA TURA NEPOGODA! RHMZ jutros pre pet najavio: Beograd je ušao u “narandžasto” Piksi o eliminaciji sa EURO, ali i ugovoru: “Idemo kući, ali ovo nije tragedija!” ALEKS ODNELA DETE KOD LEKARA! Objavom zabrinula sve: Vidljiv je UJED OBUČENA SAMO U SRPSKU TROBOJKU! Ava Karabatić podržala ORLOVE: “Hrvatska je uz vas danas” ŽENA PEVAČA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: “Prvi put je popila šaku tableta, našao sam je u nesvesti, drugi put oproštajno pismo”Kobni detalji tragedije! I KAMEN BI ZAPLAKAO Mirza Selimović ne može da preboli smrt majke, objavio emotivnu poruku! DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 26. JUN Bika privlači “zabranjena” osoba, Vaga ima novu poslovnu ponudu, Jarac da pazi kome se poverava ŽIVOTNA PRIČA LANE DEL REJ NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM! Sa 14 godina je prvi put išla na odvikavanje, sa prodicom živela u prikolici! SRBIJA ELIMINISANA SA EVROPSKOG PRVENSTVA! Fudbaleri pakuju kofere, “Orlovi” idu kući ASMIN O GUBITKU BEBE: “Staniju je to pokosilo psihički” Izneo sve detalje o prinovi, konačno sreni!

U UTORAK PROLEĆNA TEMPERATURA, A ONDA SLEDI OBRT: Padaće kiša i SNEG, a evo kakvo će vreme biti za ARANĐELOVDAN

Objavio: RHT
13/11/2023 4:45 PM

Od utorak biće na kratko toplije, a već uveče stiže i novo pogoršanje uz kišu i umereno zahlađenje, prognozira profesor geografije i meteorolog-amater Marko Čubrilo na svom Fejsbuk profilu.

Foto: Pinterest

Kako navodi padavine se očekuju i u sredu, ali na jugoistoku regiona, dok se sneg može očekivati iznad 1.100 metara nadmorske visine.

Danas će biti promenljivo oblačno i uglavnom suvo, dok se sutra tokom dana očekuje umereno do znatno oblačno uz ređu pojavu slabe kiše. Duvaće pojačan južni i juozapadni vetar, ali se olujni udari ne očekuju. Krajem dana i u toku večeri hladan front prvo severu, a zatim i ostalim delovima regiona donosi jače pogoršanje uz kišu, zahlađenje i prolazno jak severozapadni vetar. U sredu hladnije, na severu od sredine dana suvo, dok se na jugoistoku padavine očekuju do posle podneva. Vetar umeren, severozapadni. U utorak dnevni maksimum nad fenskim delom Srbije i BiH lokalno i oko 20 stepeni Celzijusa, a u sredu uglavnom do 7 do 14 stepeni Celzijusa. Uveče razvedravnje nad većim delom regiona. U četvrtak jutro hladno, nad južnim i središnji delovima ponegde i maglovito. U toku dana uglavnom suvo uz promenljivu oblačnost dok bi na severu ponegde moglo biti prolazne kiše. Vetar uglavnom slab, jugozapadni, dok će se dnevni maksimum kretati od 9 do 15 stepeni Celzijusa”, prognozira Čubrilo.

Foto: Printscreen Youtube

Kako navodi u petak i subotu očekuje se prolazno pogoršanje vremena koje će u petak doneti pojavu kiše, koja lokalno može biti i obilna, dok su padavine za subotu još uvek neizvesne nad severnim delovima regiona, dok bi ih trebalo biti nad središnjim i južnim oblastima.

Ćubrilo prognozira i kakvo će vreme biti oko Aranđelovdana, jedne od najrasprostranjenijoj slavi u Srba.

„Početkom sledeće nedelje suvo uz jutarnji mraz i dnevni maksimum u manjem porastu. U naredni utorak i sredu ponovo kiša povremeno, posebno na severu regiona, u toku noći bez mraza i dnevne maksimume od 7 do 14 stepeni Celzijsua. Snežna granica na oko 900 metara nadmorske visine. Signal za moguće jače pogoršanje i zahlađenje se javlja negde posle 23. novembra ali to je jako dalek termin i za sada samo vredi pratiti hoće li se taj trend održati”, ukazuje Marko Čubrilo.

hypetv.rs/dnevnik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner