Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HAOS NE PRESTAJE! Rasta brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! JOŠ DVA DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA! Pariz pod visokim merama bezbednosti! Đoković ne ide u olimpijsko selo već želi da bude izolovan?! (FOTO) RHMZ UPOZORAVA NA NEPOGODE! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, na udaru i Beograd! “ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) SJAJA I GLAMURA NIGDE!? KARIĆEVA BIVŠA PRROMENILA PLOČU!? OVDE SU PRAVILI VENČANJE JOVANA I BOGDAN! Mladenci sve pokazali (FOTO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota” “CAR JE ALEKSANDRU OD PRVOG DANA SMATRAO PROSTITUTKOM!” Kristijan stao u odbranu Aleks: “Žao mi je nje i tog deteta! Promenila se” DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 24. JUL! Bika čekaju izazovi na poslu, Lav ima potrebu da dominira, a evo kome slede ljubavne turbulencije “ŠA JE NAVEO VANJU DA POBACI?!” Tara ŠOKIRA JAVNOST, isprozivala Anitu i Anđela: “Biće zajedno dok NE POTROŠE PARE!” “DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU “IZUD*RAĆU GA KAO MAGARCA” Kristijan Golubović BRUTALNO o Caru: “Moliće me da prestanem”

U TOKU JE VELIKI PROTEST U KOSOVSKOJ MITROVICI: MAJKE KOSMETA PROTIV KURTIJEVOG GETA! NE DAMO NAŠU DECU!

Objavio: RHT
23/11/2022 4:03 PM

U Kosovskoj Mitrovici upravo je počeo protesni skup majki s Kosmeta protiv režima Aljbina Kurtija. Protestna šetnja krenula je od ulaska u grad iz pravca Zvečana. Skup je počeo uz pesmu Đorđa Balaševića “Samo da rata ne bude.”

Foto: Screenshot Youtube

Iako pada kiša oko 3.000 žena je izašao na ulice. Povorku predvodi velika srpska zastava , koja na sebi ima slogan: „Majke Kosmeta protiv Kurtijevog geta“.

Nose se transparetni, na kojima piše „United women free the geto“ – „Ujedinjene žene oslobodite geto“, „Nije hir, hoću mir“, „Kurti neću da ti plaćam harač“, „Kurti decu ti neću dati“, „Želim sina da spremim za svadbu, Kurti dosta je sukoba…“

Crkvena zvona hramova i crkava na severu pokrajine oglasila su se zvonom u trenutku kada su majke Kosmeta krenule u moleban i šetnju, kao vid podrške njihovoj pravednoj borbi za mir, budućnost, sigurnost, ostanak i opstanak Srba i srpskih porodica na Kosovu i Metohiji.

Kako je ranije najavljeno, žene ovim mirnim protestom žele da pokažu nezadovoljstvo potezima Prištine i da zaštite svoju decu.

Žene nose veliki broj parola, a neke od poruka su:

“KURTI, DECU TI NEĆU DATI!”

“ŽELIM SINA DA SPREMAM ZA SVADBU, KURTI DOSTA JE SUKOBA”

“DOSTA NAM JE ROPSTVA POD KURTIJEM”

“NIJE HIR – HOĆU MIR!”

“SVETE, NE ZATVARAJ OČI PRED KURTIJEVIM TEROROM”

“DOKLE DA TRPIMO NASILJE NAD NAŠOM DECOM?”

ZAŠTO JE SRPSKOJ DECI NA KIM USKRAĆENO BEZBRIŽNO DETINJSTVO?”

“NEĆU DA MOJA DECA ŽIVE U STRAHU OD KURTIJEVOG ZULUMA”

“OVDE SAM ROĐENA, OVDE SAM DECU RODILA, OVDE OSTAJEM I DA ČUVAM UNUKE”

“NEĆU DRUGU DRŽAVU, IMAM SVOJU SRBIJU!”

“ZAŠTO DA KURTIJU PLAĆAMO HARAČ?”

“KOSOVO – THE LAST EUROPEAN GHETTO”

“UNITED WOMEN, FREE THE GHETTO”

Podsetimo, Aljbin Kurti odbio je u Briselu kompromisno rešenje, i narušio mir i stabilnost čitavog regiona. To mu je zamereno i od strane evropskig zvaničnika, a Žosep Borelj je rekao da će obavestiti međunarodnu zajednicu o postupcima Prištine.

Izvor: Alo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner