Background adbanner
Background adbanner

U NOVOJ EMISIJI MALE STVARI SAZNAĆETE: Od čega je Ivan Gavrilović živeo svih ovih godina, a i kako je Marijana Micić uspela da postane bolja osoba

Objavio: RHT
12/11/2022 12:23 PM

Glumica Marijana Micić otkriva kako je moguće da se tako dobro snasla sa bebom.

Foto: HYPETV

Muzička legenda devedesetih, sada producent Ivan Gavrilović otkriva od čega je živeo dok je bio politički zabranjen.

Gosti emisije Male stvari, prisetili su se svojih doživljaja iz ratnih devedesetih godina kada je Ivan služio vojni rok i harao sa “200 na sat” i “hoću s’tobom da đuskam”, a Marijana bila otkačena tinejdžerka.


Saznaćete i čega se plasi Marijana, a čega Ivan, kao i da li su se njihovi strahovi ikada obistinili.
Marijana Micić otkriva i na koji način je njen partner od nje napravio bolju osobu, A Ivan Gavrilović kako se nosi sa ljubavnim životom svojih sinova.


Autor i voditelj Snežana Dakić
Nedelja u podne.
Hype tv

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x