Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Tviteraši SUROVI prema Breskvici!

Objavio: RHT
11/05/2021 2:02 PM

Anđela Ignjatović, poznata kao Breskvica, navikla je svoje fanove da od nje očekuju seksipilna izdanja i da ih s vremena na vreme počasti pesmama na Instagramu. 

Tako je bilo i ovaj put, ali na iznenađenje mnogih, pevačica je dočekana na nož od strane tviteraša. 

Oni su osuli paljbu po pevačici jer im se nije svidelo njeno “uvijanje” i trileri. 

https://www.instagram.com/p/COLo6fNpvb6/

-Ja sam mislila da Breskvica zna bolje da peva. Kakve su ovo muke Isusove na storiju, Bog da mi oprosti. Iskreno smatrala sam da je jedan od vokala, ali ovo mjaukanje iz dan u dan – bio je jedan od tvitova na ovoj mreži

– Breskvici hitno da se objasni da njeno ubacianje nepotrebnih trilera i razvlačenje glasa samo zvuči kao da vrišti i ciči i guši se. Može ona mnogo bolje da peva, ali glumi ludilo – takođe je glasio jedan tvit. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner