Background adbanner
Background adbanner

TURSKA KRENULA U OSVETU! POSLE NAPADA VIŠE NIŠTA NIJE OSTALO (VIDEO)

Objavio: RHT
20/11/2022 9:09 AM

Turski borbeni avioni F-16 rano jutros napali su ciljeve Kurda na severu Iraka i Sirije i sa time započeli borbenu operaciju protiv Radničke partije Kurdistana i njoj bliskih partija zbog nedavnog terorističkog napada u Istanbulu.

Foto; Screenshot Tviter

Operacija je pokrenuta u nedelju 20.11. 2022 u ranim jutarnjim časovima napadom na seriku ciljeva od kojih su većina komandna mesta.

Ministar odbrane Turske Hulusi Akar rekao je da su vazdušne operacije izvedene u Iraku i Siriji i da su uništeni štabovi, baze i skloništa terorista.Na meti turskih aviona našao se i okočlina grada Kobani na severu Sirije gde su Kurdi 2016 vodili žestoke bitke sa pripadnicima Islamske države.

Izvor: Kurir

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

 • osveta
 • Turska
 • U TRENDU

  CRNA HRONIKA

  HOROSKOP

  PRATITE NAS

  FACEBOOK

  Facebook Posts

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x