Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

TUGA U DOMU ANE I PREDRAGA RAJKOVIĆA

Objavio: RHT
29/11/2022 6:09 PM

Iako se danima spekuliše o tome da li je Vlahović muvao ženu Predraga Rajkovića – Anu Rajković, ili ipak nije, i da li je ona verna ili neverna, njih dvoje ipak imaju prečih problema koje moraju da reše.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, jedna od novinarki koja trenutno boravi u Kataru je stala u odbranu Ane, izjavivši kako je ružno napadati ženu koja se bori sa detetom koje je u bolnici, dok joj se Ana javno zahvalila na tome, napisavši: “Hvala medijima koji nisu ništa napisali o Tadijinom zdravstvenom stanju”, potvrdivši novinarkine navode da se maleni dečak nalazi u bolnici.

Foto: Screenshot Instagram Story


Par je Tadiju dobio 17.10.2020. godine. Ime Tadija jeporeklom iz starogrčkog jezika, i smatra se da potiče od vlastitog imena “Thaddaios” u značenju “onaj koji rado poklanja, velikodušan, darežljiv”.

Ana i Predrag su u julu godinu pre dobili starijeg sina Relju. Iz poštovanja prema fudbaleru i njegovoj supruzi, o ovoj temi nećemo izveštavati dok samostalno ne reše svoju situaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner