Background adbanner
calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Kristijan LAŽIRA stvari! Jelena URNISALA GOLUBOVIĆA: Odgovorila i na prozivke njegove Kristine! IZAŠAO U PROVOD, A TEK DA VIDITE KO MU PRAVI DRUŠTVO?! Janjuša isprozivali zbog snimka iz noćnog kluba MATORA U PROBLEMIMA DO GUŠE! Bivša joj zapretila iznošenjem prljavog veša u javnost! Očekuje se lom ŽENA IVANA MARINKOVIĆA IZGORELA OD BESA! Jelena otkrila zašto se najviše kaje, ali i da nije toliki skot već da joj je ipak žao muža (VIDEO) HAOS U LOZNICI! Osumnjičeni za ubistvo policajca progovorio o bratu koji mu je ukrao dokumenta i koji je u bekstvu NOVI SKANDAL DRMA BRITANSKU KRALJEVSKU PORODICU! Megan Markl i princ Hari šokirali svojim novim potezom! FRKA U REPREZENTACIJI SRBIJE! Pored Tadića još dva fudbalera dala otkaz? Predsednik Srbije sastao se sa svim evropskim liderima u Londonu (FOTO) PEVAČICA U VRUĆEM IZDANJU! Ana Kokić u novom spotu pokazala koliko je smršala (FOTO/VIDEO) NEMA REČI UTEHE: Premijer Vučević izjavio saučešće porodici ubijenog policajca! GLUMCI ZARATILI NA KRV I NOŽ?! Nekada najbolji drugovi, danas je jedan drugom napisao “opelo”: Fanovi u šoku, čeka se reakcija druge strane POTRESNA OBJAVA! Pevačica rasplakala fanove i pratioce (FOTO) DA LI STE ZNALI? Evo kojih 5 gradova su najposećeniji na svetu! VANREDNO STANJE U LOZNICI, NA SNAZI NAJVIŠI STEPEN BEZBEDNOSTI! Traga se za ubicom policajca, o svemu se oglasio i pevač ALEKSANDAR VUČIĆ PRED SAMIT U LONDONU: Od presudnog značaja da se sačuva mir ŠOKIRALA IZGLEDOM! Kristina Spalević uradila “vampirski tretman” pa zabrinula sve (FOTO)

TUGA! Pevač nastupao u invalidskim kolicima, publika u šoku! Oglasio se posle nastupa i objasnio svoje zdravstveno stanje (FOTO)

Objavio: RHT
18/07/2024 10:19 AM

Pevač nastupao u invalidskim kolicima!

Pevač “Bjelog dugmeta” nedavno je doživeo nezgodu, zbog čega je neko vreme odvojen od scene. Međutim, on nije želeo da propusti svoj nastup u Crnoj Gori, pa je došao i to u invalidskim kolicima.

foto: Radule Perisic/ATAImages

Kada se takoreći dovezao u kolicima na scenu, publika je bila u šoku. Mnogi su se držali za glavu ne verujući šta vide, ali i da je čovek sa takvom p’ovfredom ipak došao da ispoštuje svoju publiku.

Alen je operisan, zbog čega još ne može da hoda i kreće se u invalidskim kolicima. Iako su mu lekari savetovali strogo mirovanje, pevač nije želeo da propusti koncert i razočara svoje obožavaoce. Na društvenoj mreži TikTok objavljen je snimak sa njegovog nastupa u Tivtu, na kom se vidi da pevač sve vreme peva u invalidskim kolicima. Alen se oglasio nakon nastupa, te otkrio kakvo mu je sada zdravstveno stanje.

foto: prinscreen/tiktok/andjelabulajic

– Sa pokidanom Ahilovom tetivom i izvršenom operacijom koja je obavljena u Somboru, stigao sam na koncert jer nisam hteo da propustim tu prekrasnu noć. Hvala, bili ste fantastični – poručio je Alen svojim obožavaocima putem Fejsbuka.

Hypetv.rs/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner