Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SUZE, ANITA NE MOŽE DA SE ZAUSTAVI! REŠILA DA NAPUSTI BEOGRAD! DIRLJIVA SCENA KOJA KIDA SRCE! Starleta nije uspela ništa da sakrije POVEĆAN RODITELJSKI DODATAK Od 1. jula važe novi iznosi, dok nas na jesen čeka nova povišica! KIM KARDAŠIJAN PREKRŠILA PRAVILA NA VENČANJU MILIJARDERA U INDIJI! Haljinom brutalno uvredila nevestu, pa se pohvalila! (FOTO) ŠOKANTNI DETALJI, DENIS O IVANU MARINKOVIĆU I ORGIJAMA!? Starleta sve priznala, Jelena će poludeti kada sazna šta je radio iza njenih leđa!? ON JE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV ŠENON DOERTI! Preminula glumica se udavala, čak, tri puta! SKINUO SE GO SIN NATAŠE NINKOVIĆ! Glumica ima sina koji je opasan dasa (FOTO) SKINULA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Supruga svetskog šampiona i dvostruka mama pokazala IZVAJANO TELO “SLOBA ME JE ISMEVAO dok sam doživljavao NASILJE u rijalitiju!” Neca i Peca žestoko zamerili Radanoviću “On je jedan BALVAN!” JELENA MARINKOVIĆ CELE NOĆI U URGENTNOM, STAVILI JOJ KRAGNU! Potresni detalji: “Vrat me boli” “34 godine verni Srbiji!” Ivica Dačić: Na današnji dan započeo je prvi kongres SPS u Sava centru, koji je trajao ceo dan i noć… KAKO DA PROVERITE KOLIKO IMATE KAZNENIH POENA? Poništavaju se posle 2 godine, a u roku od 3 dana možete da ostanete bez dozvole NAKON RAZVODA SA MELINOM HARIS IZNEO DETALJE:”Mislim da je brak promešena institucija, ženama ne verujem” HAVARIJA U MAKIŠU! Moguća nestašica vode! NAJNOVIJA NAJAVA RHMZ-A! Isražen toplotni talas posustaje u ovim krajevima, evo šta nas čeka od sutra! SVI DETALJI INTIME GOCE TRŽAN:”Mi žene kad uđemo u te hormonske statuse onda pobenavimo” NAKON INCIDENTA, ŽANA IZNELA SVE DETALJE O JELENI: “Razlog su pretnje mom maloletnom detetu”

TUGA! Detalji smrti zvezde serije koju smo svi voleli! Doktor otkrio šokantne stvari (FOTO)

Objavio: RHT
16/07/2024 2:46 PM

Doktor otkrio šokantne stvari o glumici!

Popularna glumica koju smo svi voleli u popularnoj seriji “Beverli Hils”, Šenon Doerti preminula je u subotu 13. jula u 53. godini života! Ona se poslednje četiri godine borila sa opakom bolešću. Naime od kada joj je 2020. godine otkriveno da boluje od metastatskog četvrtog stadijuma raka.

foto: Profimedia

Onkolog koji je radio sa glumicom Šenon Doerti dok je bila pod lečenjem od raka dojke opisao je poslednje trenutke zvezde. Doerti je preminula u subotu, 13. jula, nakon što je otkrila 2020. godine da boluje od metastatskog četvrtog stadijuma raka.

Dijagnoza je stigla nakon što je Doerti prvi put saznala 2015. godine da ima rak dojke. Bila je u remisiji 2017. godine, ali se bolest vratila 2019. godine. Onkolog koji je radio sa glumicom Šenon Doerti dok je bila pod lečenjem od raka dojke opisao je poslednje trenutke zvezde.

Doktor otkrio šokantne stvari (FOTO)

Tokom svog iskustva s bolešću, Doerti je otvoreno govorila o svom zdravstvenom stanju, a u septembru 2016. godine je na Instagramu napisala da je “ključ” pronaći doktora koji “sluša vas i ceni vaše brige”.

foto: Profimedia

Doerti je pronašla takvu podršku u onkologu dr Lorensu D. Piro, ranije objašnjavajući da su imali “sjajan odnos, pun međusobnog poštovanja”. Nakon njene smrti, Piro je za People izjavio da su “odmah razumeli jedno drugo”.

Doktor se priseća: “U poslednjem razgovoru koji smo imali, shvatila je da su se stvari prilično promenile. Razgovor je bio o ljubavi, podršci, brigama i nastavku borbe. Želela je nastaviti s lečenjem i boriti se, iako je njen fizički status doživeo pad. I to smo uradili. U poslednjim satima, osećala se vrlo udobno, spavala je i pripremala se za svoj odlazak, bila je okružena svojim najbližim prijateljima. Soba je bila ispunjena izabranom grupom prijatelja koji su joj pružali puno brige i podrške. Bilo je turobno i tužno, ali i lepo i puno ljubavi. Najteže u svemu tome bilo je što nije bila spremna otići jer je volela život.”

Hypetv.rs/alo/J.V.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner