Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE

TRUDNU ANELI NAKON IZLASKA IZ BOLNICE DOČEKALE ŠOKANTNE VESTI: Učesnica zajecala na sav glas, ne može da dođe sebi

Objavio: RHT
15/06/2024 7:30 PM

Aneli dočekale šokantne vesti

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

U toku je anketa. Ukućani biraju najkoristoljubivije osobe. Prvi na redu da izlažu su Uroš Stanić i Aneli Ahmić. Tokom izlaganja došlo je do sukoba Aneli i Milice Veličković, koji traje već danima unazad.

Naime, Aneli je ušla u raspravu sa Urošem, nakon čega se umešala Milica i napala Ahmićevu zbog njenog arogantnog stava.

Aneli dočekale šokantne vesti

 Ti si pokazao da nad slabijima smeš da demonstriraš silu a kad te Stanislav uhvati onda kao pi*ka najgora se use*eš, treba da ti dokaže neko gde ti je mesto. Ti si mlakonja i drago mi je da ti se vratila boja da nisi bled kao krpa. Mora da navedem Janjuša i Aneli jer su me iskoristili samo radi kadra i zezanja a nikad nisu znali da cene moje prijateljstvo -rekao je Uroš.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

 Gledaoci vidite kakva je Uroš osoba. Napada me dok sam trudna, sto puta sam mu rekla da mi se ne približava. A ti Milice nemoj da se uplićeš u priču u kojoj nisi akter, juče mi je Terza rekao da sam ljubomorna jer su oni prva beba. Bolje ti je čuvaj bebu i pazi na nju -rekla je Aneli.

– Tužba kad ti neko govori da si ku*va, moje spavanje i moja trudnoća su moja stvar, idi vrati se na lekove i smiri malo živce, ja ne znam šta se dešava -rekla je Milica.

– Sad ću pročitati jedno pismo… Poštovani sude i gledaoci, više se obraćam ljudima koji gledaju atak na mene i pokušavaju da mi ubace reč u usta, pokušavaju da me obogalje svojim stavom i blate moj ugled, s tim vas obaveštavam da svi oni mogu samo da mi p**uše k***c – rekao je besno Janjuš, a onda se nadovezala njegova bivša partnerka Maja.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

U prilogu ispod, ispovest Site Ahmić, Aneline sestre ekskluzivno za Hype televiziju

“Janjus zeli da Aneli pobaci dete!” SITA AHMIC “Stanija i Asmin su ZLO!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner