Background adbanner
Background adbanner

TRUDNICA, KOJA SE ZAPALILA KOD ČAČKA, OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO? PORUKA KRIJE RAZLOG…

Objavio: RHT
18/09/2022 12:29 PM

Kako se nezvanično saznaje, i pored teškog života, trudnica nijednog trenutka istražiteljima nije dala informacije koje bi ukazale na nasilje u porodici

Foto: Pixabay, Marncom

Trudnica, koja je prekjuče u jednom čačanskom selu pokušala da se ubije zapalivši se, ostavila je oproštajno pismo.

– U tom pismo se, navodno, krije i razlog ovako jezivog čina – kaže izvor Kurira. Podsetimo, rođaka nesrećne trudnice je ranije ispričala da oni sumnjaju da je žena digla ruku na sebe zbog teškog života koji je imala u braku.
Ostavila ga, pa se vratila

Ona je ranije živela u drugom mestu u Srbiji. Napustila je tog prvog muža jer nije više mogla da izdrži torturu i ovde se preudala. Jednom je ostavljala drugog muža, ali mu se vratila. On je inače alkoholičar, a koliko znamo, prva supruga ga je napustila zbog maltretiranja – ispričala je rođaka.
Kako se nezvanično saznaje, i pored teškog života, trudnica nijednog trenutka istražiteljima nije dala informacije koje bi ukazale na nasilje u porodici.

Policajcima nije dala nijednu informaciju koja bi ukazala na nasilje u porodici ili loše postupanje članova domaćinstva prema njoj, negirala je svaki pomen maltretiranja – kaže izvor lista iz istrage.
Iz čačanskog tužilaštva je saznato da njen sadašnji nevenčani suprug, meštanin sela kod Čačka, koji je duplo stariji od nje, ranije nije bio prijavljivan za nasilje u porodici.
U ovom jezivom slučaju postoji još niz nejasnoća, a jedna od njih je i na koji način se trudnica, koja je u devetom mesecu, opekla po telu. Navodno, istraga je pokazala da se ona nije polila benzinom i zapalila, kako se u prvi mah mislilo.

Definitivno, trudnica se nije polila benzinom, jer da jeste, opekotine bi sasvim drugačije izgledale. Pritom, na licu mesta nije bilo tragova ni mirisa benzina. Međutim, ona je u iskazu tvrdila da se polila benzinom i zapalila – kaže izvor iz istrage.
Prazan lonac na šporetu

On dodaje da je policija u kući zatekla veliki, prazan lonac na šporetu “smederevcu” i pretpostavljaju da se u njemu nalazila vrela tečnost.

– Istrazi je čudan i način na koji se ona opekla, jer je najveći obim opekotina uočen na donjem delu tela, stopalima i potkolenicama, a po butinama i stomaku ih ima sporadično – dodaje izvor.

Prema njegovim rečima, istraga o nezapamćenom pokušaju samoubistva se nastavlja.

Trudnica se nalazi u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, a kako kaže prof. dr Aleksandra Dimitrijević, direktorka te klinike, njeno zdravstveno stanje je stabilno.

Takođe, i beba je stabilno, a za prevremenim porođajem, kako kaže, za sada nema potrebe.

Trudnica ima opekotine na 12 odsto površine tela, a s njom je razgovarao i psihijatar.
Izvor: Telegraf

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x