Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

Trudna sa čašom u ruci, opustila se previše na privatnoj žurci

Objavio: RHT
30/01/2023 9:00 PM

Soraja Vučelić, poznata crnogorska starleta, nalazi se u blagoslovenom stanju i čeka sina. Ona je stekla popularnost učešćem u rijaliti programu i zadržala pažnju javnosti luksuznim životom i druženjem sa bogatim muškarcima.

Foto: Printscreen Instagram

Nedavno, Soraja je podelila snimak sa privatne proslave u Zagrebu, na kojem je slušala pesmu i očito bila zadivljena. Ona nije htela da pokaže u kakvom se društvu nalazi i da li je tamo i njen izabranik, poznati hrvatski biznismen.

Foto: Printscreen Instagram

Međutim, ono što je izazvalo pažnju javnosti jeste činjenica da Soraja, koja je u 9. mesecu trudnoće, izgleda da je konzumirala alkoholna pića. Ovaj čin je kod nekih izazvao osude, dok su drugi pronašli razumevanje za popularnu starletu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner