Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica”

TRUDNA ANELI SLALA GOLE FOTKE DRUGOM MUŠKARCU! Sita Ahmić iznela SVE DETALJE, pa otkrila da brat zbog toga NE PRIČA sa njom!

Objavio: RHT
15/06/2024 2:46 PM

Trudna Aneli slala gole fotke drugom muškarcu

Photo:Printscreen/Youtube/Zadruga_official

Tokom susreta Aneli i Site Ahmić, u jednom momentu je priznala sestri kom je muškarcu slala fotografije na kojima je gola, a koje su dospele i do njihovog brata, zbog čega je on ljut na nju.

Međutim, Sita joj je stavila do znanja da je se nikada ne može odreći jer su oni kao porodica jaki i tu jedni za druge, jer se vole i kada su jedni na druge najviše ljuti.

– Loše mi je jako, Sita. Ne mogu izdržati, vidiš šta mi se dešava – rekla je Aneli čim je ugledala sestru.

– Polako, trudna si. Šta god odlučiš, podržaćemo te. Mi smo uz tebe, ali maknućeš se od ovog skota (Marka Janjuševića Janjuša, prim. aut.). Kad te vidimo s njim, kao da si sa Asminom. Ne voli te, samo igra rijaliti i hoće da ti izvuče pare. Muškarac o kom su izašle prepiske, šta je sve tražio ženama, slale su mu po 100 evra, bruka, žicka od žena pare, Maja kakva je god, za to je sve u pravu – ubedila je Sita Aneli.

Kada je rijaliti učesnica pitala da li je se brat odrekao i išao na ručak sa Asminom Durždićem, Sita joj je odbrusila kako može i pomisliti da je tako izdao neko od porodice i poverovati u laži svog bivšeg.

Photo: Printscreen/Youtube/Zadruga_official

– Brat je ljut na tebe, ti to znaš, ali nema govora da te se odrekao, ti znaš kako smo mi povezani i koliko se volimo i kada se ljutimo. Koliko smo se puta smo se posvađali, a jedni za druge bi poginuli.

– Video je one moje slike… – snuždila se Aneli.

– Kome si slala, ja se ne mogu setiti – uzvratila je Sita.

– Sećaš se kad je objavio dve, tri… – podsetila ju je sestra.

Trudna Aneli slala gole fotke drugom muškarcu

– Ali kom momku si slala, to se ne mogu setiti… – nastavila je Sita, a Aneli je rekla:

– Vladanu!

– Jeste, mama je dobro rekla – zaključila je ovu temu Sita.

Ona joj je zatim priznala da im se majka zbog nje razbolela.

– Šećer joj skače, mama je obolela. Ne znam šta će ti ona reći, ali ja ti kažem u svoje ime kad izađeš ti ćeš odlučiti sama šta ćeš, isključivo tvoja odluka. Ti nemaš nijedan problem napolju, mi vidimo da ti nisi dobro i niko ti neće ništa. Dete ti je dobro, ne brini za Noru, sa njom je sve u redu – izdeklamovala je Sita, a Aneli je kao nestašna klinka na kraju zamolila stariju sestru:

– Možeš li mami reći da me ne napada kad dođe?!

Ova Anelina reakcija nasmejala je mnoge, iako situacija nije nimalo smešna, pa se ove reči na društvenim mrežama i dalje prepričavaju u šaljivom kontekstu.

Hypetv.rs/M.K.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner