Background adbanner
calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ! Evo kog je pola beba! VELIKA AKCIJA HAPŠENJA! Uhapšeni državni sekretar Ministarstva prosvete Republike Srbije sa direktorima i dekanima obrazovnih institucija “ODMAH VRATI PARE ZA KARTE!” Zakazan Breskvičin koncert, ona kaže da je dezinformacija, fanovi ključaju od besa! ČISTI PLASTIČNE POSUDE U NEKOLIKO SEKUNDI Pomoću ovog trika uklonićete žute mrlje bez mučnog ribanja sunđerom KAZNE ZA NASILNE UČENIKE Evo kako će izgledati škola ako zažive sve najavljene promene ”SVE JE TO NJIHOV DOGOVOR DA IMAJU TEMU”! Marija Kulić RASKRINKALA Ivana i Jelenu: “On je terao i Aleksandru Nikolić…” POČELI PRIPREMNI RADOVI: Zatvoren prostor za pešake i bicikliste između Brankovog i Starog savskog mosta sa novobeogradske strane ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete verovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promenila LIČNI OPIS (VIDEO) NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK NA MORU! Pevačica uživa sa naslednicom! ISPLIVAO GROZAN VIDEO! ANELI PLJUJE I BALAVI! SAKRIVA RUKAMA lice, a onda kamera snimila JEZIV DETALJ TANJA SAVIĆ PODELILA PRIVATNU FOTKU SA DEČKOM! Pevačica u zagrljaju 11 godina mlađeg pilota! MILOŠ BIKOVIĆ NA METI INTERNET PREVARE?! Lik glumca stavili na reklamu, pa još rekli da je zamalo umro! (FOTO) “Ako imate sumnju na korupciju, dajte da hapsimo odmah”: VUČIĆ ZAGRMEO U NIŠU! UVODI SE SISTEM ZA UPOZORAVANJE OD NEVREMENA! Svaki građanin Srbije dobiće poruku! BIJELO DUGME ZASIJALO NA BANJA LUKA FESTU! Emotivni nastupi i vrhunski muzičari upriličili događaj! “OTAC NIJE PRIČAO SAMNOM MESEC DANA KADA SAM SE UDALA ZA NJEGA” Ekskluzivno u D-Cast-u Sani i Natalija Trik Fx: “Rijaliti je mač sa dve oštrice”!

“TRI MESECA NISAM GOVORILA SA RODITELJIMA ZBOG NJEGA!” Nadica Ademov otvorila dušu: “NISU ME SE ODREKLI, BILI SU LJUTI!”

Objavio: RHT
29/06/2024 10:45 PM

TRI MESECA NISAM GOVORILA SA RODITELJIMA

Na HYPE televiziji u emisiji “PRETRES” koju vodi voditelj STEFAN USILJANIN, gost je bila popularna pevačica NADICA ADEMOV, koja je govorila o svom životu i karijeri.

Foto: printscreen/youtube Hype tv/pretres/ilustracija/

Velika spekulacija je podigla prašinu kada je u pitanju Nadica i njeni roditelji.

U jednom trenutku svi mediji su pisali kako su je se roditelji odrekli jer je imala loš odabir partnera.

Voditelj Usiljanin je pitao Nadicu za tu situaciju i taj trenutak sa njima, gde je ona otvoreno govorila.

“Zanima me da li je istina da su te se roditelji odrekli?” pitao je Usiljanin

“Pa znaš kako, ne mogu da kažem da su me se odrekli, ali, ajde i ta tema već da se zatvori” rekla je pevačica pa nastavila

Foto: printscreen/youtube Hype tv/ilustracija/

“Nisu me se odrekli, samo su bili ljuti na moj tadašnji izbor partnera za koji su danas sa pravom bili, ali tada je mozak bio lud i definitivno nisi mogao neke stvari da zaustaviš nego si samo pustio, eto tako da ide” izjavila je pevačica pa dodala

TRI MESECA NISAM GOVORILA SA RODITELJIMA

“To je bila mladost ludost, to su stvari koje bi ja ostavila iza sebe i o kojima ne želim da pričam, ali kad si me već pitao eto da ti kažem”

“Koliki je vremenski period bio da nisi govorila sa svojim roditeljima?” pitao je Usiljanin

“Pa eto tri meseca i to je stvarno bio težak period za mene” rekla je Nadica

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS – NAJBRŽI I NAJČITANIJI PORTAL U SRBIJI I REGIONU!

SVE! SAD!

HYPETV.RS/U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner