Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Tri horoskopska znaka koja uvek pobeđuju u raspravama: Ni ne pokušavajte da im se suprotstavite!

Objavio: RHT
08/02/2023 6:00 PM

Astrolozi, tvrde da zvezde itekako imaju uticaj na to koliko ćemo biti uspešni u raspravama. Tri znaka ističu se kao oni koji iz rasprave uvek izlaze kao pobednici. To su:

Foto: Pinterest

Jarac
Niko ne ostaje miran, hladan i sabran tokom sukoba kao Jarac. Jarčevi su poznati kao izuzetno vredne i na cilj orijentisane osobe. Uvek sve proveravaju, a zahvaljujući marljivosti i pametnom radu, sposobni su za
sve, pa i za pobedu u svakoj svađi. Jedan od razloga je činjenica da se u raspravu upuštaju dobro informisani. Jasno im je da je jedan od najboljih načina da iz rasprave izađu kao pobednici taj da u nju uđu s jasnim, logičnim mislima, nakon što su sve dobro istražili. U rasprave s Jarčevima isplati se ulaziti samo ako ste se i sami dobro pripremili. Ponesite beleške, jer bez njih su vam šanse nikakve.

Škorpija
Nije zagonetna priroda ta koja je zaslužna za uspeh Škorpije u raspravama. Ključ je u njihovoj sposobnosti da uvek zadrže kontrolu. Dok pokušavaju da pobede u raspravi čine se da ih ne ponesu emocije.
Osim toga, Škorpije jednostavno nisu sklone popuštanju, a istovremeno su dobre u suočavanju s izazovima. Svađe su za njih upravo to, izazovi iz kojih žele da izađu kao pobednici i to im jako dobro ide.

Devica
Tanka je granica između pobede u raspravi i potrebe da uvek budete u pravu, a Device su često na toj granici. Ipak, i dalje zaslužuju mesto na ovom spisku jer kad Device misle da su u pravu, one najčešće i jesu u pravu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner