Background adbanner
calendar

Nedelja 14. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PET DANA GA DRŽE ZATVORENOG? NOVI DETALJI HAPŠENJA Nenada Marinkovića Gastoza PROGOVORILA O ULASKU U RIJALITI! Ivana Ramović nakon SKANDALOZNE ispovesti otkrila USLOVE! Evo ŠTA bi rekla Samiru kada bi se pojavila na kapiji u Šimanovcima Pevačica otkrila ZAŠTO SE NIJE UDALA! Zorana Pavić nikada iskrenija: “Udala bih se samo za stabilnog muškarca!” “U DUŠI MI JE ŽAL ZA POTOMSTVOM” Zorana Pavić o svojim RANAMA: “BILA BI DOBRA MAJKA!” “VUJADIN ĆERKAMA VEĆ DRŽI PREDAVANJA O MOMCIMA” Mirka Vasiljević ovako vaspitava decu sa mužem fudbalerom: “Oboje smo POLICAJCI u kući” “NISAM BILA SA NJIM U VEZI!” Godinama se spekulisalo da su u LJUBAVNOM ODNOSU! Zorana Pavić o glumcu: “To je nežno prijateljstvo!” SNEŽANA ĐURIŠIĆ U URGENTNOM! Hitno ukazana pomoć, evo u kakvom stanju se nalazi njoj važna osoba! ONA JE POTPISALA UGOVOR ZA OSMU SEZONU RIJALITIJA! Učesnik izneo zabranjene informacije, hitno prekinut program! POJAVIO SE DRON U RIJALITIJU! Stigla TAJNA PORUKA i instrukcije učesnici od ovog muškarca, produkcija PREVARENA! SRAMNO! “IZVINI, MISLIO SAM DA JE C*GANČE!” SKANDAL u centru grada! Udario ŠAMARČINU AUTISTIČNOM sinu rijaliti učesnika, pa se pravdao OVAKO! DRAGANA UPUTILA JAVNO PORUKU DARI! Nakon što je otkrila detalje o njenom razvodu, Mirkovićeva izustila samo jedno! UMRO NAŠ POZNATI GLUMAC! Sahranjen u strogoj tajnosti EVO KADA STANISLAV NAPUŠTA RIJALITI! Izlanuo se misleći da kamere ne snimaju, Maja doživela nervni slom “POBAČAJI, KIRETAŽE, VANMATERIČNA TRUDNOĆA, OPERACIJE I 5 VANTELESNIH OPLODNJI!” Ovo je Samirova i Ivanina borba za potomstvo! A onda su na svet došli BLIZANCI sa AUTIZMOM ŠTA SE DESILO EMINI JAHOVIĆ?! Važi za najlepšu pevačicu, a sada isplivalo njeno pravo lice! (FOTO) “HTELI SU DA MI RADE KIRETAŽU BEZ ANESTEZIJE” Jeziva ispovest Samirove žene, Ivane Ramović/Subota Hypetv

Tri horoskopska znaka koja uvek pobeđuju u raspravama: Ni ne pokušavajte da im se suprotstavite!

Objavio: RHT
08/02/2023 6:00 PM

Astrolozi, tvrde da zvezde itekako imaju uticaj na to koliko ćemo biti uspešni u raspravama. Tri znaka ističu se kao oni koji iz rasprave uvek izlaze kao pobednici. To su:

Foto: Pinterest

Jarac
Niko ne ostaje miran, hladan i sabran tokom sukoba kao Jarac. Jarčevi su poznati kao izuzetno vredne i na cilj orijentisane osobe. Uvek sve proveravaju, a zahvaljujući marljivosti i pametnom radu, sposobni su za
sve, pa i za pobedu u svakoj svađi. Jedan od razloga je činjenica da se u raspravu upuštaju dobro informisani. Jasno im je da je jedan od najboljih načina da iz rasprave izađu kao pobednici taj da u nju uđu s jasnim, logičnim mislima, nakon što su sve dobro istražili. U rasprave s Jarčevima isplati se ulaziti samo ako ste se i sami dobro pripremili. Ponesite beleške, jer bez njih su vam šanse nikakve.

Škorpija
Nije zagonetna priroda ta koja je zaslužna za uspeh Škorpije u raspravama. Ključ je u njihovoj sposobnosti da uvek zadrže kontrolu. Dok pokušavaju da pobede u raspravi čine se da ih ne ponesu emocije.
Osim toga, Škorpije jednostavno nisu sklone popuštanju, a istovremeno su dobre u suočavanju s izazovima. Svađe su za njih upravo to, izazovi iz kojih žele da izađu kao pobednici i to im jako dobro ide.

Devica
Tanka je granica između pobede u raspravi i potrebe da uvek budete u pravu, a Device su često na toj granici. Ipak, i dalje zaslužuju mesto na ovom spisku jer kad Device misle da su u pravu, one najčešće i jesu u pravu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner