Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

Tri horoskopska znaka koja će kasno naći pravu ljubav! Da li ste vi medju njima?

Objavio: RHT
21/09/2023 11:31 AM

Svi žele da pronađu svoju srodnu dušu. Neki ljudi je pronalaze rano, drugi u kasnijim godinama života. Ali nikada ne treba da prestanete da se nadate! Evo koja tri znaka horoskopa imaju velike šanse da ljubav pronađu tek u poznim godinama.

Foto: Pinterest

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca su veoma disciplinovane i ambiciozne. One dosta rano u životu znaju gde žele da budu kasnije i teško ih je odvratiti od tog cilja. Dok neki dozvoljavaju životu da ih nosi, Jarčevi uvek ostaju fokusirani i precizno postavljaju prioritete. Ali, često je to karijera, zbog čega zanemaruju privatni život, a pre svega ljubav. Osim toga, imaju veoma visoke standarde kada je njihov partner u pitanju i definitivno imaju precizne ideje o tome šta očekuju od veze. Međutim, tokom života takvi kruti obrasci mogu omekšati zbog različitih iskustava. Jarac prepoznaje da se ne može sve planirati i kontrolisati. Ovo objašnjava zašto kasnije u životu pokušava da pronađe pravu ljubav. Ali tada ljubav može postati još intenzivnija!

Ovan

Voli da se stalno upušta u nove romanse. Ovaj emotivni horoskopski znak želi da ima onaj divan osećaj zaljubljenosti i leptiriće u stomaku sve vreme, zbog čega je prilično prevrtljiv kada su veze u pitanju. Osim toga, Ovnu brzo dosadi partner kada prođe zaljubljenost. Zatim traži novu osobu koja u njemu pokreće isto osećanje, piše Miss7. Ova igra veoma dobro funkcioniše za Ovnove dugi niz godina, ali kako stare, žele da se ozbiljno posvete vezi i iskuse duboka osećanja. Nakon što su prošli kroz mnoge afere, drame i iskustva, Ovnovi pronađu svoju pravu ljubav kasnije u životu. Tada i oni postanu pouzdani, lojalni partneri

Foto: Pinterest

Devica

Na prvo mesto stavljaju sebe, a onda sve što je vezano za njihovu viziju idealnog života. Devica želi da se njeni zahtevi u potpunosti ispune uvek, pa i u ljubavi. Za vezu, sve stavke poželjnih osobina oartnera na njihovoj listi moraju biti označene. Nakon što Devica u prvoj polovini svog života isključuje sve što ne odgovara njenom pogledu na svet i često zaboravi svoju strast, u zrelim godinama shvata da se ljubav ne može planirati. Potrebni su kompromisi i spremnost da se prihvati druga osoba sa svim njenim manama i vrlinama. Devica s godinama postane mudra i konačno može da iznenadi sebe i zaljubi se u partnera kakvog nije planirala!

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner