Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Obavezno perite čarape naopako! A evo i zašto NAJTOPLIJI DAN U GODINI! U Beogradu je ovoliko STEPENI izmereno u 6 sati ujutru! JEZIVI DETALJI NAPADA U NOVOM SADU! Izgladnjivao i zanemarivao PITBULA, pa mu pas ubio nepokretnog oca “DA LI JE NORMALNO OVO?!” Pevačica urnisala Lepu Brenu “Ko je ovo na slici?” POTVRDIO JECAJUĆI U SUZAMA: Adam Adaktar čeka ČETVRTO DETE, snimljen RAZGOVOR “boga obrva” i supruge Andžele (VIDEO) DO OMILJENE PLAŽE LIDO VIŠE NEĆETE MORATI ČAMCEM! Vojska Srbije postavila pontonski most od Zemunskog keja do Velikog ratnog ostrva ŠOK ZA LJUBITELJE SPORTA! Povredila se Ivana Španović, pa je njen odlazak u Pariz pod znakom pitanja TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ATENTATA! Pojavio se na konvenciji u Milvokiju sa zavojem preko uha (FOTO) PROVERENO NAJBOLJI TRIK koji će vas ODMAH RASHLADITI: Ne košta ni dinar NAPADNUTA ŽENA IVANA MARINKOVIĆA! Evo ko je tukao i čupao za kosu! PAKAO ZA TURISTE KOJI KREĆU ZA GRČKU! Svi alternativni putevi zakrčeni! Čeka se minimum 2 sata Dnevni horoskop za utorak, 16. jul: Bikovi će imati problema u ljubavi, a Ribe čeka emotivni raskol DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO)

TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!”

Objavio: RHT
15/07/2024 10:53 PM

TRAGIČNA SUDBINA PEVAČICE

U sredu, 17. jula od 21h na HYPE televiziji u emisiji “PRETRES” čiji je autor i voditelj STEFAN USILJANIN, gost će biti pevačica DRAGICA ZLATIĆ.

Foto: printscreen/Hype tv/ilustracija/

Dragica je rođena u Čačku, gde je provela svoje detinjstvo i odrastanje.

Govorila je o svom detinjstvo koji ni malo nije bilo lepo, već jako traumatično i tužno.

Dragica je govorila i o svom rođenom bratu i sestri, o svojim bivšim ljubavima, počecima svoje muzičke karijere, prijateljima, ali i kolegama, pa je čak u emisiji otkrila koju koleginicu je nazvala po imenu jedne domaće životinje.

O njenom privatnom životu se jako malo zna. Ovo je prva emisija portretskog i životnog karaktera gde je Zlatićeva gostovala, te samim tim ispričala svoju životnu priču do najsitnijeg detalja.

Foto: printscreen/Hype tv/

Kako je pevačica i sama istakla, njen otac je puno pio, te je u emisiji i potvrdila da je bio alkoholičar.

TRAGIČNA SUDBINA PEVAČICE

Vaspitavao je isključivo batinama, te je dragica morala sve da radi, da brine o stoci, da sprema hranu, da pere, čisti i obavlja sve poslove u kući i van kuće, jer je ostala bez majke sa svojih dvanaest godina.

“Da li je istina da je tvoj tata tukao tvoju mamu?” pitao je voditelj

“Na žalost jeste, istina je, nije samo mamu, nego i sestru i brata i mene” Pa nastavila: “Stefane, ti znaš da ja ne mogu da lažem, kada si me već pitao i znala sam da će doći do ovoga” rekla je Dragica

Nastavila je pevačica:

“Ja sam sve morala da naučim i da znam, bila sam devojčica koja je morala da bude odrasla žena” kroz emisiju rekla je Zlatićeva

Njena majka Vida preminula je 1998. godine u Čačku i za sobom ostavila dve ćerke Draganu i Dragicu i sina Dragoljuba.

“Dragice, da li je istina da je 1998. godine, tvoja majka izvršila suicid?” pitao je voditelj

Usledila je tišina u studiju, gde je pevačica pognute glave progovorila “Da, istina je”

-na fotografiji ispod je njena mama Vida

Foto: printscreen/instagram dragica_zlatic/

Dragica od velike tuge i bola nije mogla da se suzdrži, počela je da plače i rekla voditelji odmahujući rukom sa rečima

“Izvini”

Voditelj je ustao sa svog mesta, prišao i čvrsto zagrlio Dragicu u emisiji, pokazivajući empatiju prema njoj.

“Ja nikada nisam pričala o ovome, mislim nisam ni znala da ti to znaš” brisajući suze rekla je Dragica

“Bukvalno sam i pomišljala. Ako mi budeš postavio to pitanje da ne reagujem ovako, ali jednostavno ne mogu” kroz suze rekla je Dragica

Pa je dodala:

“Znači ovo je prvi put u životu da sam to rekla. Uvek sam izbegavala to i da pričam o tome. Pretpostavljala sam da će ovako da bude” izjavila je Dragica na Hype tv

Pevačici se razmazala šminka, te je voditelj rekao sledeće:

“Poštovani gledaoci napravićemo kratku pauzu”

Usledila je kratka pauza tokom snimanja emisije.

HYPETV.RS – NAJBRŽI I NAJČITANIJI PORTAL U SRBIJI I REGIONU!

SVE! SAD!

Ne propustite ovo turbulentno putovanje kroz emisiju “Pretres” samo na Hype tv i Hype youtube kanalu.

HYPETV.RS/U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner