Background adbanner
Background adbanner

“Time što je uradila se bave pravosudni organi”! Mili otvoreno i bez dlake na jeziku o Ceci i tužbi vrednoj nekoliko stotina hiljada evra!

Objavio: RHT
16/09/2021 8:16 AM

Bura se digla u javnosti nakon što je Ceca prvi put spomenula da su ona i njen bivši saradnik završili na sudu.

Aleksandar Milić Mili i Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram/miligramofficial i cecaraznatovic

Svetlana Ceca Ražnatović je javno progovorila o sporu sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, i to baš u takmičenju “Zvezde Granda“, u kojem su oboje članovi žirija, a sada je i Mili upitan da prokomentariše šta se to zapravo desilo i kakva je situacija između njih dvoje.

 Snimanje protiče lepo, kandidati su dobri, strogi smo. Atmosfera među članovima žirija je okej. Ne želim da se izjašnjavam po tom pitanju. Time što je uradila se bave pravosudni organi, ali njoj želim, naravno, sve najbolje – kazao je Mili.

Aleksandar Milić Mili-Foto:Printscreen Instagram/miligramofficial

– Ne želim u takmičenju da pričamo o tome. Ne znam zašto je to iznela u javnost baš ovde, nije to mesto za tako nešto. Sigurno neću učestvovati u tome – dodao je on.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x