Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Tik Tokerka pozirala kao za magazin za odrasle i zasenila sve prisutne na crvenom tepihu!

Objavio: RHT
18/05/2021 5:00 PM

Pre godinu dana, na društvenim mrežama je osvanula slika golišave Kortni Kardašijan, kojoj u bazenu društvo pravi Adison Rej (20), mlada tiktokerka koja je nakon toga postala prava Internet senzacija.

Za samo 12 meseci je uspela da postane milionerka, ali i tema broj 1 nakon održane dodele MTV nagrada, jer se na crvenom tepihu pojavila skoro toples!

Adison je rešila da na dodelu obuče traku, koja je uspela da pokrije samo bradavice, a onda pozirala fotografima dok je sve “kipilo” s nje.

https://www.instagram.com/p/CO9DyaBhAyM/

Pogledajte kombinaciju za koju su mnogi rekli da je “čist promašaj”, ali o kojoj se priča više nego i o jednoj drugoj!

Adison je bila i prezenterka, dodeljivala je nagradu za “najbolji poljubac” o čemu je govorila u intervjuu s crvenog tepiha. Pogledajte da li je sako uspeo da sakrije “sramotu”:

Društvene mreže su izgorele zbog komentara o neprikladnom oblačenju i poziranju “zbog čega izgleda kao po*no zvezda umesto tiktokerka koju prate i deca”, ali se Adison ovim povodom nije oglašavala.

Ovako izgleda kada se obuče:

https://www.instagram.com/p/CHaxVBEBAz4/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner