Background adbanner
Background adbanner

Tik Tokerka pozirala kao za magazin za odrasle i zasenila sve prisutne na crvenom tepihu!

Objavio: RHT
18/05/2021 5:00 PM

Pre godinu dana, na društvenim mrežama je osvanula slika golišave Kortni Kardašijan, kojoj u bazenu društvo pravi Adison Rej (20), mlada tiktokerka koja je nakon toga postala prava Internet senzacija.

Za samo 12 meseci je uspela da postane milionerka, ali i tema broj 1 nakon održane dodele MTV nagrada, jer se na crvenom tepihu pojavila skoro toples!

Adison je rešila da na dodelu obuče traku, koja je uspela da pokrije samo bradavice, a onda pozirala fotografima dok je sve “kipilo” s nje.

Pogledajte kombinaciju za koju su mnogi rekli da je “čist promašaj”, ali o kojoj se priča više nego i o jednoj drugoj!

Adison je bila i prezenterka, dodeljivala je nagradu za “najbolji poljubac” o čemu je govorila u intervjuu s crvenog tepiha. Pogledajte da li je sako uspeo da sakrije “sramotu”:

Društvene mreže su izgorele zbog komentara o neprikladnom oblačenju i poziranju “zbog čega izgleda kao po*no zvezda umesto tiktokerka koju prate i deca”, ali se Adison ovim povodom nije oglašavala.

Ovako izgleda kada se obuče:

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x