Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

TIJANA DAPČEVIĆ Taj susret sa Milenom Dravić nema cenu, TO MI JE NAJVEĆA NAGRADA

Objavio: RHT
07/03/2023 7:00 PM

Gošća ovonedeljnog izdanja emisije Chit Chat koja se prikazuje na Hype televiziji u nedelju u 16 časova kod autora i voditelja Nemanje Kovačevića je pevačica i glumica Tijana Dapčević.

Foto: HYPETV

Ovu pevačicu uglavnom pred kamerama vidimo nasmejanu i raspoloženu. Ovog puta u emisiji Chit Chat nije skrivala emocije pa je iskreno govorila o najintimnijim pričama iz života i karijere. Već godinama je na muzičkoj sceni i važi za jednu od najkvalitetnijih pevačica, međutim i kada je gluma u pitanju Tijana je maestralna.Setila se momenta kako je upoznala glumačku divu Milenu Dravić koja je došla da je podrži:

„Ja taj momenat kada sam ugledala Milenu Dravić koja je došla da me gleda u predstavi ne mogu da zaboravim, to je meni najveći kompliment, aplauz, i najveći poklon, ja ne znam tu priču retko ko zna, dobro si to istrazio“ našalila se Tijana sa voditeljem.

„Ja sam htela da prekinem studije na Muzičkoj akademiji i pređem na FDU, međutim moj otac je odigrao utakmicu veka, i sa dekanom se dogovorio da me prime na sastanak. Tadašnji dekan mi je rekao jednu stvar zbog koje sam odustala, a to je „Mi imamo pet i po pozorišta, i na tvom jeziku će
te razumeti samo tvoje okruženje, a u muzici ceo svet te razume „  završava Tijana

Kako je prodala automobil da bi kupila pesme i počela muzičku karijeru, na koji način je nastao vanvremenski hit Stepski vuk, ne propustite još jedno izdanje emisije “Chit Chat”

Ceo intervju sa maestralnom Tijanom pogledajte u nedelju od 16 časova na Hype televiziji.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner