Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE: Provozali smo se sa Desingericom u njegovom najnovijem automobilu! Tea Tairović o saradnji sa Sekom Aleksić, Nemanja Stevanović o kolegama! “DOKAZ DA ALKOHOL…” Procurio šokantan snimak Ene Čolić: Uvija se u šok izdanju na afteru, ovo je sve vreme krila od svih! (VIDEO) POSLEDNJI SNIMAK EJMI VAJNHAUS PRED SMRT! Pokušala da održi koncert u Beogradu: “Svaka nota ju je cepala!” (VIDEO) PEVAČICA PROGOVORILA O TEŠKOM ŽIVOTNOM PERIODU! “Na silu sam se smejala da sakrijem tugu” PROCURELA INFORMACIJA, TERZA I SOFIJA U STRAHU! Milica Veličković ulazi!? DOLAZI DO SUSRETA!? OLGA DANILOVIĆ SE POVUKLA! Šok odluka srpske teniserke posle velikog uspeha! CRVENA ZVEZDA OBJAVILA HITNO SAOPŠTENJE: Dolazi do velike promene, ovo se DUGO čekalo! “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) “ON JE MANIPULATOR, ČULA SAM DA JE BIO PO ZATVORIMA!” Ćubina majka progovorila o njegovom biološkom ocu, pa otkrila sve o borbi za potomstvo i smrti muža! U Banjaluci troje dece obolelo od meningitisa! Ljudi u panici zbog virusa! PESNICAMA U GLAVU! NECENZURUISAN SNIMAK PREBIJANJA IVANA MARINKOVIĆA! Jezive scene uhvatio se za lice i URLAO SKANDAL! POZNATI PEVAČ POLJUBIO FANA U USTA NA NASTUPU! Isplivao eksplicitini snimak (18+) PEVAČICA MARINA TADIĆ BANKROTIRALA! Sve ispričala javno, pa otkrila i razlog: “Sav novac sam uložila u novi posao, još sam u kreditu..” MINISTARSKI FORUM EU-ZAPADNI BALKAN Dačić se sastao sa Ilvom Johanson “Anđela Đuričić ima NEKOLIKO ŠIFRI! Vidi se u njenom POGLEDU! Tu NEMA MIMIKE!” Ona je rešena da je skroz raskrinka! (VIDEO) FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO ĆERKU U CRIKVENICI?! Slika tate i ćerke raznežila sve (FOTO)

Tijana Ajfon o TRUDNOĆI SA GASTOZOM: “Ne sitidim se, ali me je sramota!” Starleta otvorila dušu za Hype TV! (VIDEO)

Objavio: RHT
26/10/2024 8:17 PM

Tijana Ajfon o TRUDNOĆI SA GASTOZOM

Tijana Maksimović pred našim kamerama je otkrila brojne prikanterije iz života.

Foto: Hype TV

Kontroverzna starleta dotakla se i aktuelnog rijaliti igrača, Nenada Marinkovića Gastoza, sa kojim je ranije bila u sličnom programu.

Tada se vodila polemika da li je bila trudna sa njim, a Tijana Ajfon je deset godina kasnije sve raščivijala.

“Oprostite mi moju ružnu prošlost, znaš ono ‘Ne stidim se, al’ me je sramota!’ Joj deca smo bili, klinci u rijalitiju, imali smo 20 i neku godinu. Sad imam 32, užas, leti vreme…”, počela je Tijana, a na konstataciju novinara da je sve bila šala, rekla je:

“Nije bila šala, nego glupost. Ja sam bila zaljubljena u Nenada.”

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tijana Ajfon o TRUDNOĆI SA GASTOZOM

Potom je dobila pitanje koliko bi njihovo dete sada imalo godina, a detaljnije u nastavku u sklopu video-isečka.

O pomirenju Maje Marinković i Filipa Cara

Starleta je upitana da prokomentariše navodno pomirenje Maje Marinković i Filipa Cara.

“Ako se pomirila sa njim, svaka joj čast. Prva znam koliko ona njega voli i koliko ju je bolela trudnoća i sve to… Drago mi je, želim joj svu sreću. Smatram da je nekako sa Stanislavom bila lepši par. Nisu se javno svađali, ali bili su mi preslatki i onda kad su se svađali. Putuju, vozikaju se, snimaju, žao mi je što ta veza nije uspela…”, izjavila je Tijana Ajfon.

Detaljnije u videu u nastavku.

Hypetv.rs D.R., V.M.

USKORO IMANJE

Dosta vam je propagiranja loših vrednosti na malim ekranima? Spremite se za avanturu koju pokreće HYPE televizija.

Rijaliti pogram Imanje uskoro će doneti toplinu u vašim domovima. Učesnici ovog formata moraće da rade poljoprivredne poslove, kao i da nauče da žive u slozi, uprkos potencijalnim problemima.

Niko neće moći da se izmotava. Vreme je da se vratimo porodičnim vrednostima, za koje se zalaže naša televizijska kuća.

Čitajte vesti iz Imanja klikom na OVAJ LINK.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner